Lissabon live: Statisch optreden van Yianni (Griekenland)

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Kenny schreef:

  Griekenland staat in mijn top 3. Prachtig liedje. Hopelijk wordt het live ook net zo mooi.

  • Wim1970 schreef:

   Ook in mijn top 3, vind het erg mooi. Heb sowieso een zwak voor de Griekse taal en muziek.

   • Peter schreef:

    Niet alleen voor de taal en muziek toch Wim1970? Al zou het een flutnummer zijn stem je er nog op.

   • Kenny schreef:

    Ik vind de Griekse taal ook mooi.

   • Wim1970 schreef:

    Nee, waarom zou ik op Griekenland stemmen omdat het Griekenland is? De enige keer dat ik op Griekenland heb gestemd was in 2005.

 2. RobbieR schreef:

  Ik hoop het ook Kenny, maar reacties op haar eerste repetities zijn nog niet echt lovend.

 3. Nordman schreef:

  Ik vind haar vocalen niet heel sterk in het fragment. Ik had verwacht dat de Grieken wat betreft staging meer zouden doen, maar misschien ziet het er op beeld wel heel mooi uit. Toch is het een lied dat op mij niet veel indruk heeft gemaakt, een zekere finalist is Griekenland voor mij nooit geweest en na het zien van dit fragment is daarin niks verandert. Ik zou er dus niet van opkijken als de Grieken de finale niet weten te halen.

 4. SW schreef:

  Ik heb dus helemaal niets met dit nummer, en wordt van de 40 seconden die we kunnen zien/horen in het filmpje ook niet echt warm.
  Met wat hulp van de Griekse diaspora zie ik dit wel de finale halen. Als bonus voor de Grieken zit Cyprus ook in deze halve finale.

  • Wim1970 schreef:

   Waar was die Griekse diaspora in 2016 dan? Ik word erg moe van het woord ‘diaspora’, vind dat nogal een onzinnige kreet. Altijd als Griekenland de finale haalt, komt het door de diaspora.

 5. Br@m schreef:

  Griekenland is mijn nr. 2. Op grond van dit fragment ben ik redelijk optimistisch. Het optreden is wat statisch en vocaal gaat het ermee door. Ik verwacht geen problemen w.b. kwalificatie voor de finale. Daar is het nummer te mooi voor.

 6. Marco schreef:

  Ik heb hier helemaal niets mee en dat wordt nog minder…..

 7. Björn schreef:

  Hmm hier had ik toch meer van verwacht hoor! Vocaal klinkt dit niet sterk genoeg voor mij…

 8. Marc schreef:

  Veel statische en solo optredens in deze halve finale! Dat wordt nog vechten voor de laatste plekken om door te gaan! Die blauwe hand, pfffffff strafpunten!

 9. Hans schreef:

  Ik vind het een vrij middelmatig liedje, maar de Cyprioten houden er vast van. Misschien is het weer eens tijd dat Griekenland en Cyprus samen na de halve finale naar huis gaan.

  • Wim1970 schreef:

   Het wordt vooral tijd dat Griekenland en Cyprus voor eens altijd gescheiden worden van elkaar in de semi’s. Geldt ook voor Roemenië en Moldavië.

 10. Joep schreef:

  Een een algemene opmerking: ik vind de verscheidenheid van de optredens door het verdwijnen van de LED-wall echt achteruit gegaan. Ik persoonlijk vond het songfestival steeds mooier worden door die effecten en vind dit dus echt een forse achteruitgang voor een evenement dat slechts eenmaal per jaar plaatsvindt.

 11. Michael Adam schreef:

  De studio versie van het Griekse lied is een van m’n favorieten. Van dit korte fragmentje word ik nog niet veel wijzer, maar ik heb wel begrepen dat veel landen met virtual reality werken bij gebrek aan LED en dat is dan uiteraard in dit filmpje niet te zien.

 12. Paysbart schreef:

  Griekenland is op cd mijn nummer 1…. helaas live wordt het niet helemaal waar gemaakt.
  Het laatste deel van het lied heb ik haar bij 2 repetities behoorlijk vals horen zingen… hopelijk gaat de volgende repetitie beter.

 13. Ria NL schreef:

  Ik vind het prima klinken in het kleine stukje dat we kunnen beluisteren maar het is te kort om het goed te kunnen beoordelen. Ik denk wel dat er veel meer van het optreden gemaakt kan worden. Hopelijk komt dat tijdens de 2e repetitie meer naar boven. Ik vind het liedje te mooi om het niet in de finale terug te zien en komt voor in mijn persoonlijke top 3.

 14. Bjorn schreef:

  Ik vind hier helemaal niks aan. Mag van mij in de halve finale blijven hangen

 15. GerardMartin schreef:

  Leuk dat ze in het Grieks zingt, ze mag van mij naar de finale en als dat niet gebeurt is dat mij ook best.

 16. dick schreef:

  Ik blijf het muzikaal een van de mooiste bijdrages vinden maar dan moet het vocaal ook overeind blijven en daar heb ik mijn twijfels over, jammer hoor….