Lissabon live: Rommelige eerste repetitie voor VJR-Macedonië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Alrightguy schreef:

  Jammer, een van mijn favoriete studionummers van dit jaar.

 2. harm stirnberg schreef:

  Op de live stream van Esc-United waren ze niet zo negatief over de eerste rehearsel.

 3. Jarno schreef:

  Dit is zeer spijtig om te horen aangezien ik Macedonië 1 van de leukste studionummers vind hebben.

  Ook vrees ik dat wanneer Macedonië het dit jaar weer niet weet te halen tot de finale er volgend jaar de brui aan geeft.

 4. gj schreef:

  Macedonië heeft alle goden en geesten nodig, en dan weten ze opnieuw niet het podium goed aan te kleden blijkbaar. Ik hoop dat ze er uiteindelijk verandering in kunnen maken en dat dit nummer niet achtergelaten wordt.

 5. Br@m schreef:

  Lied is niks byzonders en de kleding van de zangeres is een aanfluiting. Presentatie is ook al bedroevend slecht. Dit blijft steken in de halve finale want er zijn er velen beter.

 6. Michael Adam schreef:

  Andere blogs zijn een stuk positiever. Ik hoop in dit geval dat zij gelijk hebben want ik vind het nummer veel te leuk om in deze semi achter te laten.

 7. SW schreef:

  Een van mijn favorieten. Toch vrees ik een NQ voor Macedonië (voor het 6e jaar op rij, misschien verbreken ze “ons” record nog)

 8. Björn schreef:

  Oh nee dit ziet er niet echt goed uit! Zal de finale aan zijn neus zien voorbijgaan :(

 9. Nordman schreef:

  Hier had ik op gehoopt: gebruik kleur! Vocaal klinkt het ook goed genoeg, maar ik vrees er toch weer voor dat Macedonie de finale niet gaat halen. Zou ik erg jammer vinden, omdat ik het lied kan waarderen.

 10. patje schreef:

  ik vond het liedje al kansloos en warboel van stylen door elkaar. en nu krijg je daar nog een kansloze presentatie bovenop. terecht niet door

 11. Ria NL schreef:

  Ik vind het nog niet zo slecht klinken, al had ik begrepen dat er nogal wat geluidsproblemen waren. Hopelijk voor hen gaat het bij de volgende repetitie beter, al heb ik persoonlijk niet zo veel met het wat rommelige liedje.

 12. dick schreef:

  Rommelige bijdrage die niet lekker in het gehoor ligt en als je het dan ook nog op het podium lijkt te verknallen zeg ik: kansloos.