21u: Finale Eurovisie Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

78 reacties

 1. Marcel schreef:

  Mooi finaleveld. Hoop toch enigszins op een verrassende winnaar.

  • John Meer schreef:

   Hoe walgelijk wil je het hebben ! Uitslag is al bekend. Israel wint!!!! Welke idioot gelooft nog in het songfestival. Ze moeten zich kapot schamen !!! Ook een jan smit moet nu eens stoppen met zakken vullen en zeggen hier doe ik niet meer aan mee.

   • albert schreef:

    inderdaad een zwarte dag in de eurovisiehistorie voor mij nu slechtse en onterechte winnaar ooit
    bagger bagger

 2. Starkoo schreef:

  Buiten de top 5 had Waylon gewoon naar ons moeten luisteren. De act had hij dan op zekerheid moeten doe. Als je het bekijkt naar stem en het lied zou het gewoon moeten winnen. De rest op Alexander en Waarom hoor je naar het festival niets mee van. In Motown, Amerika lachen ze om de gokkers en Europa. Maar goed Motown op het festival. Op de Ilse en Waylon naar werkt het niet. Wat er gebeurd Waylon is mijn duidelijke winnaar wat er ook gebeurt. Hoop volgend jaar op Sharon van Adel. Met Whiting Temptation achter nummer gaan we dik winnen. Maan, Dotan mogen ook wel gaan!

 3. Michael schreef:

  Met thanks but no thanks had je in hetzelfde vaatje gevist al zo’n 15 andere landen

 4. Ria NL schreef:

  Ik hoop ook op een verrassende winnaar en ik hoop dat mijn grote favoriet Albanië het goed gaat doen Verder wil ik ook de Redactie bedanken voor alle berichten en iedereen veel kijk en luisterplezier toewensen.

 5. Nordman schreef:

  Veel kijkplezier. Geweldig ESFseizoen! Ik hoop op een top 10 voor ons land! Maar wat het ook wordt, ikblijf trots op deze inzending!

 6. All Wei schreef:

  Heel jammer van Waylon, geen 1 x 12 points, terwijl dat dat wel verdiende! Blij dat het dansende zangeresje van Cyprus niet gewonnen heeft of Hongarije!! Felicitaties naar Israel,