21u: Tweede halve finale Eurovisie Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

123 reacties

 1. Sven schreef:

  Ik hoop echt dat NL door gaat (dat kijkt zaterdag toch een stuk leuker). Maar ik vind het echt zo een k*t nummer, wat een takkeherrie. En dan kan iedereen wel zeggen dat hij zo een professional is. No way. Als je in staat bent om iedereen tegen je in het harnas te jagen, ben je een arrogante zak en geen pro. Ik kan me echt zo goed voorstellen dat Ilse hem volledig uitkotste.

  • Hans schreef:

   Het hoeft je smaak niet te zijn, maar dat wil niet zeggen dat het slecht is. En oordelen over conflicten waar we het fijne niet van weten is vrij voorbarig en volstrekt onnodig.

 2. Marco schreef:

  Ja dat ging om uitsluitend om projekt Ilse $$$$$$$$$$ (lees Common Linnets) en Waylon mocht bij haar in loondienst terwijl hij ook verplichtingen had tegenover zijn crew enz , niets dan lof voor Waylon en ik kijk door dat vrolijke Twentse accent en lachje van Mw. de Lange allang heellang heen, hoe heet dat ook alweer volle zak, zakken vol, zakkenvuller……

  Sven:
  Ik hoop echt dat NL door gaat (dat kijkt zaterdag toch een stuk leuker). Maar ik vind het echt zo een k*t nummer, wat een takkeherrie. En dan kan iedereen wel zeggen dat hij zo een professional is. No way. Als je in staat bent om iedereen tegen je in het harnas te jagen, ben je een arrogante zak en geen pro. Ik kan me echt zo goed voorstellen dat Ilse hem volledig uitkotste.

  • RobFinland schreef:

   Het zou sportief zijn als ze Waylon succes wenst, dezer dagen krijgt zij ook gratis promotie mbt The Common Linnets………

 3. Marcel schreef:

  Tweede halve finale is een stuk minder wat mij betreft en ik kom nauwelijks aan de tien. Heb er ook niets tussen zitten met een wow-factor. Is ook wel eens lekker kijken als het je niet uitmaakt wie er doorgaan.

  • Wim1970 schreef:

   Ik wel, Moldavië. Daar heb ik echt een wow-gevoel bij, ook bij Denemarken, Oekraïne, Hongarije en Nederland. Bij Rusland ook; wow, wat slecht!.

 4. Nordman schreef:

  Geen last van zenuwen, heb er wel vertrouwen in. Mocht het toch mis gaan dan is het een kwestie van smaak geweest en/of de act die niet begrepen werd. Ben blij dat we in ieder geval niet op safe hebben gespeeld. Maar goed, vanavond tijdens het bekend maken van de finalisten nemen de zenuwen het toch wel over.

 5. Wim1970 schreef:

  Hans:
  Inderdaad, die zogenaamde sterke semi had ook een paar slecht gezongen flutnummers die wel doorgingen. Al zijn er mensen die Cyprus en Israel de kanshebbers van dit jaar vinden. ;-)
  Salvador Sobral heeft gelijk: het leek de vorige jaren even meer om echte muziek te gaan, maar we zijn terug bij de shownummers…

  Als mensen hierop stemmen, zal dit wel blijven. Er is toch behoefte aan die soort nummers.

 6. Starkoo schreef:

  Marco:
  Ja dat ging om uitsluitend om projekt Ilse $$$$$$$$$$ (lees Common Linnets) en Waylon mocht bij haar in loondienstterwijl hij ook verplichtingen hadtegenover zijn crew enz , niets dan lof voor Waylon en ik kijk door dat vrolijke Twentse accent en lachje van Mw. de Lange allang heellang heen, hoe heet dat ook alweer volle zak, zakken vol, zakkenvuller……

  Niks herrie was het lied in de tijd van the Dukes of Hazard gemaakt had die zeker in de serie gezeten, maar goed in Amerika zou Waylon dik winnen!

 7. Hans P. schreef:

  RobFinland:
  Erg benieuwd hoeveel landen Waylon’s nummer vanavond gaan downloaden…………

  Hoe doet een land dat, iets downloaden?

 8. Nordman schreef:

  Veel kijk plezier allemaal, fingers crossed (of niet als je er niet achter staat :P)

 9. Bart schreef:

  Nico en Sanne.:
  Dat dachten wij ook van Belgie, dit was ook kwaliteit !!

  Ik vond België helemaal niet goed tijdens de 2e finale, alhoewel ik t lied wel goed vind. Ze had geen uitstraling, geen act en die jurk was vreselijk.

 10. Bart schreef:

  Bart:

  Ik bedoel natuurlijk eerste halve finale :-)

 11. Nordman schreef:

  Wat een slechte semi, als Nederland niet door is? NL vond ik één van de beste, misschien wel de beste, sowieso vocaal! Het moet lukken jongens :)

 12. Nordman schreef:

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA verdomme mn hart