Lissabon live: Bulgarije/ VJR-Macedonië/ Kroatië

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Bulgarije komt echt heel sterk over.

 2. johan e schreef:

  Bulgarije vind wel overkomen , zo van moet je eens horen hoe goed wij kunnen zingen,
  Klinkt wel goed maar ietwat overdreven gebracht

  • Michael Adam schreef:

   Ik vind het nogal logisch dat ze alles geven. Je moment op het grote Eurovisie podium lijkt me niet echt geschikt om even lekker rustig aan te gaan doen;).

   Bovendien is dit nummer gebouwd op de sterke vocale eenheid die deze vijf presenteren en versterkt de muzikale beat dit.

   • RobbieR schreef:

    Dame zingt playbackt meest van het lied er staat een achtergrond zangeres achter her scherm. Ik snap niet waarom het niet bekend wordt gemaakt.

 3. patje schreef:

  Bulgarije is toch echt wel waaw hoor. misschien wel het beste van alle rehearsals. ik zou het niet erg vinden als zij winnen.

 4. GerardMartin schreef:

  Kroatië heel aardig, de rest mwoah….

 5. Br@m schreef:

  Bulgarije gaat zeker naar de finale. Kroatië alleen als een ander land erg tegenvalt en Macedonië kan meteen volgende week woensdag weer naar huis.

 6. Nordman schreef:

  Bulgarije heeft een sterk lied, maar alles eromheen vind ik zo ongeloofwaardig, zo nep. Het is daarom voor mij ook niet de perfecte winnaar. Macedonië leert het niet, zucht. Hebben ze een keer een goed lied, is de staging kennelijk weer van een laag niveau. Kroatië is voor mij nog steeds één van de verrassingen. Franka zingt geweldig en ze komt in interviews trouwens erg spontaan over! Nog steeds niet mijn lied, maar ik gun haar wel een finaleplek.

 7. Jim schreef:

  Bij deze drie dus helemaal geen wow gevoel…niks….noppa…nada

 8. Kees schreef:

  Bulgarije, wat een fake groep, bij elkaar geraapt om even het “Songfestival te winnen”.. bah, en inderdaad die Cruella de heks met haar lelijke pruik playbackt alles bij elkaar, de echte zangeres staat weggemoffeld achter de coulissen.
  Waarom wordt dit niet bekend gemaakt? Deze groep verdient geen hoge notering, voor mij hoeft dit zeker niet naar de finale.

  • kippetje schreef:

   ga nog wat zuurstokken eten, zuurpruim

   • RobbieR schreef:

    Ik ben het volledig met Kees eens. De groep is zo fake als wat, weten ook niet veel over Bulgarije te vertellen.
    En inderdaad de blonde pruik zingt amper, maar playbackt grotendeels.

   • kippetje schreef:

    En waarom zouden zij de echte zangeres wegmoffelen ? wat is hier dan de reden voor? te lelijk? of heeft zij het Sia syndroom, die wilt ook niet met haar gezicht op tv komen omwille van angststoornissen

 9. Bjorn schreef:

  Bulgarije is een grote kanshebber om met de winst aan de haal te gaan. Kroatië zal net wel of net niet de finale maar speelt geen rol van betekenis, dat geld overigens ook voor Macedonië

 10. Henk Jan schreef:

  Kroatië is Sam Brown’s liedje Stop in een nieuw jasje. Plagiaat?

 11. Nordman schreef:

  Bulgarije heeft een sterk lied, maar alles eromheen vind ik zo ongeloofwaardig, zo nep. Het is daarom voor mij ook niet de perfecte winnaar. Macedonië leert het niet, zucht. Hebben ze een keer een goed lied, is de staging kennelijk weer van een laag niveau. Kroatië is voor mij nog steeds één van de verrassingen. Franka zingt geweldig en ze komt in interviews trouwens erg spontaan over! Nog steeds niet mijn lied, maar ik gun haar wel een finaleplek.

 12. Nordman schreef:

  Dubbele post zie ik… ik weet niet wat er aan de hand is, maar mijn berichten komen niet altijd door.

 13. Wim1970 schreef:

  Ik zie het somber in voor MK als het land wederom de finale misloopt, dat wordt dan de 10 keer in 11 jaar tijd ofzo.

 14. kippetje schreef:

  Iedereen heeft wel iets te zeiken over een bepaald land dat “zou kunnen” winnen. Ik vraag me af of er dan WEL iets is dat geen kritiek heeft? onmogelijk natuurlijk he. kijk naar rusland 2 jaar geleden met dat gedateerd nummer en een fake overgedreven podium, tja toch 2de geworden. oh en de winnares (oekraine) werd hier ook mooi door heel veel mensen neerbekritiseerd.scheeuwlelijk lied, niet mijn ding, te donker, etc etc.

  het is moeilijk om door alle kritiek nog een idee te krijgen wat echt gaat scoren, want zoals lgezegd wordt elke potentiële winnaar (elk jaar) kapot bekritiseerd. jammer