Lissabon live: Hongarije/ Letland/ Zweden

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Richard schreef:

  Zweden presteert het 4 jaren al op rij. Geen ziel maar wel in de top 5, plastic fantastic. Grote kans dat dit jaar er ook een top 5 bij komt.

 2. Nordman schreef:

  Hongarije valt zo op, dat moet toch wel doorgaan? Wat ze doen, doen ze goed en vooral geloofwaardig. De kijker gaat dit wel begrijpen.
  Letland geef ik op. Veel te saai.Zou mij verrassen als ze door gaat naar de finale.
  Zweden kan beter met een land van de BIG 5 gaan wisselen, die staan altijd in de finale (met enkele uitzonderingen).

 3. Kenny schreef:

  Hongarije: Slecht
  Letland: Saai
  Zweden: Standaard

  Zweden zie ik nog wel de finale halen. Maar geen Letland en Hongarije.

 4. Jean-Paul schreef:

  Sorry hoor…. Hongarije is weergaloos goed…. Gaat echt wel de finale halen om daar erg hoog te eindigen…. Mijn mening…. Ik zou het fijn vinden als die botte Nederlandse stelligheid van anderen een beetje ingedamd zou kunnen worden….

  • Wim1970 schreef:

   Volumeknop op 10 en knallen met dat geweldige nummer van Hongarije.

 5. GerardMartin schreef:

  Alleen Zweden kan mij nog enigszins bekoren, de rest hoef ik nimmer meer te horen.

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Hongarije echt te slecht voor woorden. Geschreeuw bewaren ze maar lekker voor Rock Werchter of zo. Letland ben ik alweer vergeten als de laatste tonen zijn gespeeld, en Zweden? Op de één of andere manier irriteert hij me mateloos met zijn jaren 70 clipje.

 7. Br@m schreef:

  Hongarije zal wel doorgaan (zanger is trouwens een leuke vent), Zweden gaat ook door en Letland mag naar huis.

 8. Remco Berg schreef:

  Hongarije is in mijn beleving herrie, maar ik weet zeker dat dit de finale haalt en er nog goed mee zal scoren. Zweden is wellicht de winnaar van dit jaar. Ik vind het niets maar het ziet er goed uit en het klinkt makkelijk.

 9. Leendert Jan schreef:

  Hongarije en Zweden gaan het beide heel goed doen, en ik heb persoonlijk meer met Hongarije dan met het steriele Zweden (dat ik overigens in 2015 en 2016 helemaal niet steriel vond). Letland lijkt mij een kansloze onderneming, die zijn weer terug in de pre-Aminata-jaren.

 10. riccardo schreef:

  Dat je het wiel helemaal niet iedere keer opnieuw hoeft uit te vinden zie je bij Zweden.
  Hongarije werkt voor mij binnen deze line up niet. Dat het wel echt en enthousiast is helpt ze er misschien door.
  Letland, gaat hem niet worden.