Lissabon live: Prognose 2e halve finale

Vanmiddag was de eerste generale repetitie van de tweede halve finale in de Altice Arena in Lissabon. Op basis van deze doorloop is het de tijd om de balans op te maken. Wie verwachten we in de finale en welke landen blijven achter.

Noorwegen, Moldavië, Hongarije, Zweden en Oekraïne lijken zekerheden. Nederland, Australië, Roemenië, Denemarken en Polen maken ook een grote kans waardoor het aantal op 10 komt. Rusland wist altijd nog de finale te halen. We denken echter dat het dit jaar voor het eerst (nipt) niet gaat lukken. De inzendingen uit Georgië en Slovenië is naar verwachting het zelfde lot beschoren.
Vanavond is de tweede generale repetitie. Dan kijken de jury’s mee uit de achttien deelnemende landen plus die van Duitsland, Frankrijk en Italië. Op basis van vanavond bepalen zij hun stemmen.

103 reacties op “Lissabon live: Prognose 2e halve finale

 1. 51
  QJ says:

  Wim1970:
  Zelfs vanaf de 2e :-P

 2. 52
  Leendert Jan says:

  Ik hoop eigenlijk vooral dat Georgië doorgaat. De rest zie ik wel.

 3. 53
  eric says:

  we zijn vanochtend wederom een plaats gezat naar de 9e in de overall polls.
  Wat toch raar is gezien ik de comentaren lees van een hele goede jury uitvoering
  niet een goed teken …………

 4. 54
  Placide says:

  Als Rusland vanavond toch door zal gaan naar de finale (wat me overigens niet zal verbazen), dan moet men toch toegeven dat er helemaal niets meer klopt aan het ESF.

 5. 55
  Robinson says:

  Ik hoop dat mijn favorieten Nederland en Hongarije sowieso doorgaan. En ik hoop dat Zweden niet doorgaat maar dat zal wel vergeefse hoop zijn.

 6. 56
  ankie1962 says:

  Zet hem op Waylon

Reageren niet meer mogelijk.