Lissabon live: Repetities Portugal en Verenigd Koninkrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind deze inzending van Portugal minstens zo mooi als het winnende lied van vorig jaar. Ik hoop op een goed resultaat voor hen in de finale.

  • RobbieR schreef:

   Oh dat vind ik niet, het mist overtuiging.
   Hetkabbelt maar door, Salvador wist de gevoelige snaar te raken.

 2. gj schreef:

  Als je het aan mij vraagt had Salvador net zo min “overtuiging”. Hij won het wel, maar de hype machine zit er dit jaar niet achter.

  • ~ René ~ schreef:

   Vorig jaar een hype machine? Wat een onzin. Salvador en zijn lied overtuigden op eigen kracht. De hele zaal waar ik het songfestival vorig jaar bekeken heb was stomverbaasd van de schoonheid van deze Portugese inzending, zonder enkele hype.

 3. Br@m schreef:

  Het Portugese lied van dit jaar kan in de verste verte niet in de schaduw staan bij dat van vorig jaar. Salvador wist ondanks zijn ernstig zieke lijf zijn lied met zoveel gevoel en emotie te brengen, dat zal ik niet snel meer vergeten. “O jardim” kan het mogelijk tot ergens in de middenmoot brengen maar meer zit er echt niet in.
  SuRie en haar “Storm” ziet er verfrissend uit en eigenlijk verwacht ik daar ook een positie in de middenmoot op het eind.

  • GerardMartin schreef:

   Helemaal mee eens, deze mevrouw in nachtpon kan wat mij betreft in de verste verten niet tippen aan Sobral.

 4. Kenny schreef:

  Het Verenigd Koninkrijk is zo slecht nog niet dit jaar. Ik vind het liedje iets leuker dan vorig jaar.
  Portugal heeft ook wel een redelijk mooi nummer, maar vorig jaar was Portugal natuurlijk veel beter.

  • Wim1970 schreef:

   En toch voorspel ik de laatste plaats voor UK dit jaar. Net als dat ik vorig jaar Spanje als laatste had, gaat deze eer nu naar UK.

 5. GerardMartin schreef:

  Spanje dan één na laatste?😉