Lissabon live: repetities Spanje en Duitsland

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Richard schreef:

  Ik zou het Duitsland gunnen om hiermee in de top 10 te komen. Het enige lied dat me kippenvel geeft.

 2. Ria NL schreef:

  Ik zou het Duitsland ook van harte gunnen. Ik vind het liedje prachtig en de tekst erg emotioneel.

 3. Pia schreef:

  Ik denk dat Duitsland het veel beter gaat doen dan verwacht, dit gaat zowel bij de juries als televoters op bijval kunnen rekenen. Met een juiste startplaats en goede live uitvoering, zie ik Duitsland zelf in de top 5.

 4. Br@m schreef:

  Spanje blijft voor mij een oorwurm. Vanaf het begin vond ik dit al een heerlijk nummer en Alfred en Amaia zijn gewoon een heel leuk en lief stel. Dit zie in in de top 10 eindigen.
  We worden dit jaar wel verwend met mooie ballades (niet te vergeten Georgië, Ierland en Litouwen) want ook het Duitse nummer vind ik mede gezien de tekst erg indrukwekkend. Ook hier verwacht ik een rand top 10 notering en dat is al stukken beter dan wat Duitsland de laatste jaren gepresteerd heeft.

 5. Nordman schreef:

  Duitsland lijkt momentum te pakken. Ik heb het direct al een goed lied gevonden, maar vond de zanger niet sterk. Ik vind de zanger nog steeds wat aan uitstraling missen. Top 10 lijkt me ook zeker mogelijk.

 6. Dirk schreef:

  Duitsland nog 16de bij de bookmakers. Ik denk dat ik hier maar eens wat geld op in ga zetten……..