In september duidelijkheid over data en stad ESF’19

You may also like...

19 reacties

 1. @lbert schreef:

  Hopelijk zal de datum volgend jaar geen vier mei worden !!

  • Wim47 schreef:

   Niet alles hoeft te wijken voor 4 mei.

  • Peter schreef:

   En al zou het 4 mei zijn, wat dan nog? Na 20.00 uur gaat de normale programmering gewoon verder op de TV en kan Nederland gewoon meedoen.

 2. Peter schreef:

  Ja, als het 4 mei is zal Rusland vragen het te verschuiven.

 3. GerardMartin schreef:

  Weinig respect hier voor de Nationale Dodenherdenking👎

  • Wim47 schreef:

   Dodenherdenking Is om 20.02 afgelopen, dus het songfestival kan gewoon doorgaan met Nederland erbij. Ik doe zelf ook aan Dodenherdenking, maar om 20.30 ga ik gewoon weer door met het normale leven.

  • Peter schreef:

   Dus jij zit de hele avond in mineur voor de buis die avond, terwijl rondom je heen het leven gewoon weer verder gaat? Ook ik herdenk de doden en met heel veel respect bovendien.

   • GerardMartin schreef:

    Dommer dan jij vindt men ze niet op deze wereld en daar wil ik het maar bij laten want discussies met jou doet mensen hier naar de fles grijpen!

   • Wim48 schreef:

    Ik sta helemaal achter de reactie van Peter. Dat jij de hele avond in mineur voor de buis gaat zitten, moet jij weten, maar na de Dodenherdenking ga ik weer door met het normale leven. Buiten dat heb ik de oorlog niet meegemaakt om er te lang bij stil te staan. Ik vraag me af als er op die avond een belangrijke voetbalwedstrijd wordt gespeeld, finale WK waar Nederland bijv., of Nederland dan ook afhaakt.

   • ‘40/‘45 schreef:

    Gevoelloze egoïstische en alleen aan zichzelf denkende type’s zullen er altijd zijn. Gelukkig denken ze er bij de omroep anders over en mocht het op 4 mei plaatsvinden dan is Nederland er net zoals voorgaande keren niet bij.

   • Peter schreef:

    GerardMartin: heeft niets met dom te maken maar met de realiteit. Een finale WK zal door Nederland op 4-5 gewoon gespeeld gaan worden, welke voetbalfinale dan ook, dus hypocriet ben je wel.
    40/45: Heeft niets met egoïsme te maken, maar met de realiteit. Na 20.00 uur gaat het leven weer verder en dat geldt ook bij de publieke omroep. Jij kent mij niet, ik heb de oorlog niet meegemaakt, mijn ouders wel en ik heb diep respect voor alles wat met herdenken en vrijheid vieren te maken heeft.

   • Wim48 schreef:

    Het wordt nog weleens wat tussen ons, Peter ;-)

 4. RobbieR schreef:

  Dan zou de eerste halve finale 30 april zijn?

  Ik heb het gevoel dat het laat Mei wordt.

 5. Serge schreef:

  Waarschijnlijk 21-23-25 mei 2019. Geen Joodse Feestdagen op die data. Daarvoor wel!