In september duidelijkheid over data en stad ESF’19

Vertegenwoordigers van de Israëlische omroep IPBC/KAN hebben dinsdag een ontmoeting gehad met de leden van de European Broadcasting Union (EBU), de evenementpartners en de referentiegroep van het Eurovisie Songfestival op het hoofdkwartier van de EBU. Medewerkers van de omroep RTP verzorgden de officiële overdracht naar de Israëlische omroep.

Nu de voorbereidingen officieel zijn begonnen tussen de EBU en omroep IPBC/KAN moet voor het Eurovisie Songfestival 2019 de officiële gast stad worden bepaald. Naar verwachting zullen in totaal 4 voorstellen worden gepresenteerd van de steden Eilat, Haifa, Jeruzalem en Tel Aviv. In september zal de EBU en de Israëlische omroep de gaststad en de data voor het 64e Eurovisie Songfestival bekend maken.

19 reacties op “In september duidelijkheid over data en stad ESF’19

 1. 1
  @lbert says:

  Hopelijk zal de datum volgend jaar geen vier mei worden !!

 2. 2
  Peter says:

  Ja, als het 4 mei is zal Rusland vragen het te verschuiven.

 3. 3
  GerardMartin says:

  Weinig respect hier voor de Nationale Dodenherdenking👎

  • 3.1
   Wim47 says:

   Dodenherdenking Is om 20.02 afgelopen, dus het songfestival kan gewoon doorgaan met Nederland erbij. Ik doe zelf ook aan Dodenherdenking, maar om 20.30 ga ik gewoon weer door met het normale leven.

  • 3.2
   Peter says:

   Dus jij zit de hele avond in mineur voor de buis die avond, terwijl rondom je heen het leven gewoon weer verder gaat? Ook ik herdenk de doden en met heel veel respect bovendien.

   • 3.2.1
    GerardMartin says:

    Dommer dan jij vindt men ze niet op deze wereld en daar wil ik het maar bij laten want discussies met jou doet mensen hier naar de fles grijpen!

   • 3.2.2
    Wim48 says:

    Ik sta helemaal achter de reactie van Peter. Dat jij de hele avond in mineur voor de buis gaat zitten, moet jij weten, maar na de Dodenherdenking ga ik weer door met het normale leven. Buiten dat heb ik de oorlog niet meegemaakt om er te lang bij stil te staan. Ik vraag me af als er op die avond een belangrijke voetbalwedstrijd wordt gespeeld, finale WK waar Nederland bijv., of Nederland dan ook afhaakt.

   • 3.2.3
    ‘40/‘45 says:

    Gevoelloze egoïstische en alleen aan zichzelf denkende type’s zullen er altijd zijn. Gelukkig denken ze er bij de omroep anders over en mocht het op 4 mei plaatsvinden dan is Nederland er net zoals voorgaande keren niet bij.

   • 3.2.4
    Peter says:

    GerardMartin: heeft niets met dom te maken maar met de realiteit. Een finale WK zal door Nederland op 4-5 gewoon gespeeld gaan worden, welke voetbalfinale dan ook, dus hypocriet ben je wel.
    40/45: Heeft niets met egoïsme te maken, maar met de realiteit. Na 20.00 uur gaat het leven weer verder en dat geldt ook bij de publieke omroep. Jij kent mij niet, ik heb de oorlog niet meegemaakt, mijn ouders wel en ik heb diep respect voor alles wat met herdenken en vrijheid vieren te maken heeft.

   • 3.2.5
    Wim48 says:

    Het wordt nog weleens wat tussen ons, Peter ;-)

 4. 4
  RobbieR says:

  Dan zou de eerste halve finale 30 april zijn?

  Ik heb het gevoel dat het laat Mei wordt.

 5. 5
  Serge says:

  Waarschijnlijk 21-23-25 mei 2019. Geen Joodse Feestdagen op die data. Daarvoor wel!

 6. 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *