Teddy Johnson (98) overleden

Op 98-jarige leeftijd is Teddy Johnson overleden. In 1959 was hij samen met met zijn vrouw Pearl Carr de Britse afgevaardigde in Cannes waar Teddy Scholten er met de overwinning vandoor ging. Het Britse duo eindigde als tweede met Sing little birdie. In de jaren daarvoor werkte Johnson als radio DJ, drummer en was hij de leadzanger in een band. Gezamenlijk waren ze geregeld te gast in Britse tv-shows.

Een jaar na hun songfestivaldeelname namen ze opnieuw deel aan de nationale finale, maar toen won de broer van Teddy, Brian. Ook hij eindigde als tweede in de internationale finale. Carr en Johnson zouden nog een paar succesje hebben en in de jaren tachtig nog een rentree maken in de musicalwereld. Daarna hielden ze hun professionele carrière voor gezien.

2 reacties op “Teddy Johnson (98) overleden

  1. 1
    Norman says:

    Geboren op 4 september 1920 is Teddy Johnson 97 en niet 98 geworden.

  2. 2
    RobbieR says:

    RIP en altijd bij elkaar gebleven.

Reageren niet meer mogelijk.