Wie gaat voor Nederland naar het songfestival?

Het Eurovisie Songfestival 2018 ligt al weer een aantal maanden achter ons. Naar verwachting zal de EBU begin september bekend maken waar en wanneer het liedjesfestijn volgend jaar doorgang zal vinden.

Er is nog geen officiéle bevestiging dat Nederland deel zal nemen aan het songfestival in Israël, maar de bevestiging lijkt een kwestie van tijd te zijn. Naar verwachting zal er dan weer intern een kanddiaat aangewezen worden. De discussie wie namens ons land zal aantreden zal binnenkort dan ook weer losbarsten. We zetten de kanshebbers vast even voor je op een rij.

De naam van Maan (Winnares The voice 2016) werd vorig jaar al genoemd en is een grote kanshebber. De naam van Romy Monteiro viel vorig jaar ook -ze zou zelfs gepolst zijn-, maar de kans dat laatstgenoemde in 2019 namens Nederland zal aantreden lijkt klein, aangezien de zangeres komend voorjaar te zien is in de theaters met haar eigen show.

Miss Montreal zou volgens bronnen afgelopen jaren ook gepolst zijn om Nederland te vertegenwoordigen, echter is de kans dat ze op een eventueel verzoek voor 2019 positief zal antwoorden gering, aangezien de zangeres komend voorjaar ook in de Nederlandse theaters te zien is waardoor er geen tijd is om het songfestival “er even bij te doen”.

Populaire bands als Kensington en Chef’s Special scoorden hoog in polls op de vraag wie ons land moet gaan vertegenwoordigen op het songfestival. De kans dat we deze bands ook op korte termijn terug zullen zien op een songfestivalpodium lijkt ons echter gering.

Namen die de afgelopen jaren ook vaak genoemd zijn, zijn die van Kovacs en Sharon den Adel (solo of met band Within Temptation) en Jett Rebel. Deze artiesten hebben eerder ten kennen gegeven geen interesse te hebben. Al is Sharon den Adel wellicht van gedachte veranderd nadat ze afgelopen songfestival zetelde in de Nederlandse jury.

Wie hebben er wel interesse getoond de afgelopen jaren? Sharon Doorson, Samantha Steenwijk, Krystl (solo of met haar band de Bluebirds), Roel van Velzen en Alain Clark hebben zich eerder positief uitgelaten over een mogelijke deelname. Clark was een paar maanden terug op Ibiza voor ‘De Beste Zangers’ dat vanaf 1 september weer te zien zal zijn op NPO1. Hij nam ook een single op met presentator Jan Smit, die tevens deel uit maakt van de selectiecommissie. Een andere deelneemster aan het programma is Davina Michelle, die internationaal indruk maakte met een cover van de Pink hit ‘What About Us’. Een jonge zangeres met weinig noten op haar zang, waarbij – integenstelling tot afgelopen jaren- de selectiecommissie kan afdwingen om het lied te kiezen en niet de uitvoerende artiest zelf.

Mocht AVROTROS kiezen voor hitmakers dan zouden Vinchenzo en Wulf wellicht in aanmerking kunnen komen. Beide zangers scoorden afgelopen jaar meerdere hits in de vaderlandse hitlijsten. Mochten de omroep kiezen voor een artiest uit de kleinkunst dan zouden Wende Snijders en Ellen ten Damme een kans maken.

Namen van voormalig deelnemers die regelmatig in de media genoemd worden zijn die van Anouk, Glennis Grace en Ilse DeLange. Glennis kijkt niet met een goed gevoel terug op het songfestival en de zangeres richt haar pijlen- met haar deelname aan ‘America’s Got Talent’- nu op de States. Een tweede deelname lijkt dan ook zo goed als uitgesloten.

Ilse DeLange heeft in interview al laten weten geen herhaling van zetten te willen en dat andere artiesten die kans moeten krijgen, maar de zangeres zegt nooit nooit.. Het zou echter voor DeLange een mooie manier zijn om haar nieuwe solo-album, dat 31 augustus verschijnt, te promoten in Europa. Helemaal uitsluiten kunnen we de zangeres dan ook nog niet.

Welke artiest zou jij graag voor Nederland zien op het Eurovisie Songfestival? Reageren kan onder dit bericht.

83 reacties op “Wie gaat voor Nederland naar het songfestival?

 1. 1
  Michael Adam says:

  Sharon Doorson, Sharon den Adel, Kensington of Maan zou ik zeggen. Ik ben wel heel erg klaar met de country weg die Nederland is ingeslagen. Leuk dat het een paar keer werkte, maar nu tijd voor diversiteit!

 2. 2
  John says:

  Vinchenzo, een unieke stem

 3. 3
  Cracker says:

  Ik vind persoonlijk Wulf erg goed. Mag wel eens iemand die wat jonger is. Hoop dat we niet weer een artiest gaan sturen die al eens is geweest. Hoop niet dat Alain Clark door vriendjespolitiek naar het Songfestival gaat nu hij een single opneemt met Jan Smit.

 4. 4
  Sjon Jansen says:

  Ik hoop op Wende Snijders
  Ik hoop op Ellen ten Damme
  Ik hoop op Ronde

  • 4.1
   Hebbuzz says:

   Alle drie prima muzikanten. Wende Snijders zou geweldig zijn, lekker eigenzinnig
   Ik denk wel dat de muziek van Rondé leuk is voor op de radio maar niet op een podium beklijft.
   Ellen ten Damme in het Duits misschien?

   btw
   Krystl heeft vorig jaar een leuke video gemaakt, modern lied, mooie choreografie.
   Chef Special, zelfde commentaar als op Rondé.

   Wat we NIET moeten willen is iemand die alleen voor muzikale kwaliteit gaat. Maar ook groot wil uitpakken in de visuele presentatie, waarbij de nadruk helemaal niet op het lied hoeft te liggen. Het optreden moet hoe dan ook memorabel zijn, en de vocalen in orde.

 5. 5
  Ernesto says:

  Ik denk dat Roel van Velzen hoge ogen kan gooien. Hij valt op vanwege zijn lengte en kan goed live zingen

  • 5.1
   Hebbuzz says:

   Zijn lengte is precies de reden waarom hij niet mee moet doen, Hij heeft zelf eens aangegeven er moe van te worden dat daar altijd weer over begonnen wordt. Als er één soort journaille is dat alleen maar niet muziek gerelateerde vragen stelt, dan is dat wel het Songfestivaljournalistenvolk. Elke fanwebsite zal beginnen over zijn lengte, en daar zal hij heel kribbig van worden. :-)

   Overigens live zingen is niet zijn sterkste kant. Hij maakt wel leuke middelmootliedjes voor op de radio.

 6. 6
  Shorty says:

  Volgens mij wordt het Ilse 👍⁉️

 7. 7
  Niekvwijk says:

  Mooie kanshebbers wat mij betreft mag daar ook bij komen tommie Christiaan en Jordan Roy!

 8. 8
  Rene says:

  Ik ben erg voor jong talent met een moderne sound. Die scoren altijd goed. Vinchenzo met een lekker geproduceerd nummer, zonder rap en met een zieke choreo.

 9. 9
  Hans says:

  Vinchenzo is kandidaat als wij kans willen maken op de overwinning. Maakt echt muziek van nu, zingt top en is omringt met een zeer professioneel team.

 10. 10
  RobbieR says:

  Vincenzo mag voor mij ook.
  Anouk mag ook weer mrt zo’n prachtig liedje als Birds. Zij ziet er de laatste tijd weer goed uit en straalt.
  Of schrijft Ilse een liedje voor en andere artiest samen met The Common linnits?
  Haar solo liedjes vind ik zo 13 in een dozijn, liever niet. Mag voor mij wel country, liefst een prachtige snik country/western ballad.
  Thomas Azier mag ook nog steeds voor mij.

  Liefst geen onzekere, stem onvaste Maan.

 11. 11
  Tippy2 says:

  Maakt mij niet zoveel uit, als het maar een steengoed nummer is dat dan ook goed gebracht wordt. Een hip nummer van een DJ blijf ik een aanlokkelijk idee vinden..

  Voorbehoud: Maan en Roel van Velzen zijn kansloos.

 12. 12
  Willeke Morren says:

  De beste is Wende Snijders! Niet op het lijstje voorkomend maar absolute kanshebbers: MY BABY en Sue the Night.

 13. 13
  Eric says:

  Ik kies voor Tommie Christiaan..ziet er goed uit en heeft een fantastische stem..met een goed lied kan hij een heel eind komen.

 14. 14
  David says:

  Marlous, Maan or Tim Douwsma… Pearl Jozefzoon was ook goed!

 15. 15
  Hebbuzz says:

  Hoorde dat Jan Smit in september met een nieuw album op de proppen komt…. Mag toch hopen dat niet hij….. Aan de andere kant, dan hebben we geen last van zijn commentaar en zijn we van hem af omdat hij ooit gezegd heft dat hij aan het einde van zijn carriere naar het songfestival zou willen. Dan maar even pijnlijden.

 16. 16
  Esmee says:

  Het zou me niet verbazen als het Jan Smit zou worden. Die wil al járen, maar ze hebben hem nog nooit gekozen :-). Dus opschieten voor het te laat is:-)

  Mij persoonlijke wens voor 2019 heb ik nog niet.

 17. 17
  Sake says:

  Iris Kroes! Met harp, nog nooit vertoond. En, heeft een zeer goede stem!

 18. 18
  RobFinland says:

  Glennis Grace, carte blance , laten samen werken met Amerikaanse Top producers. Gebruik maken van alle PR rond het Songfestival.

 19. 19
  Matje says:

  Vinchezo , jonge topzanger met int. team. Sharon Kovacs met haar band , inmiddels is het grote int. wat minder en zal ze wel wat aandacht kunnen gebruiken . Misschien brengt dat haar nu wel overstag om deel te nemen. Hoop het , uniek stemgeluid idem muziek.

 20. 20
  Herman says:

  Hoe zit het met Jim die de laatste voice won? Is er wel genoeg in de rondte gekeken naar nieuw en oorspronkelijk talent? Waarom geen open inschrijving, zoals vroeger, ik weet het veel meer werk, maar toch. Is er een selectiecommissie en wie zitten daar in dan kan Jim zich daar misschien melden.

 21. 21
  Peter says:

  Laat AvroTros nu maar eerst eens met een goed lied komen en dan de artiest erbij zoeken. Niet de artiest carte blanche geven, dat werkt niet altijd, zeker niet als je voor de winst wilt gaan. Wende Snijders zou geweldig zijn maar dat is meer omdat ik haar gewoon geweldig vindt en weet helaas niet hoe zij het in Europa zou gaan doen. Jan Smit, dan hebben we 12 punten uit België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Balkanlanden, maar niet mijn voorkeur. Kovacs & Sharon den Adel, prima keuze. Al de overige genoemde nou nee, en vooral niet Glennis, die gaat naar de VS om nooit meer terug te komen, doeeeeeeeeeeeeei.

 22. 22
  Edmol says:

  Tommie Christiaan vind ik een uitstekende zanger en mag van mij zo aangewezen worden (mag ook samen met Tania Kross :)). Elske de Walle zou ik ook een goede keuze vinden. Maan liever niet, die vind ik te gemaakt.

 23. 23
  gj says:

  Het liefste iemand die een project van begin tot eind door wil zetten. Zoals Anouk. Ze had het nummer, wist dat ze alleen met dat nummer zou gaan, en had een album klaar dat logischerwijs bij het nummer paste. Een compleet idee. Ik verwacht echter iemand van The Voice die nog niet op dat niveau denkt.

 24. 24
  Daan says:

  Naar mijn idee iemand zoals Anouk, Boef, Maan oid met palenstijnse backings/Dansers als een klein statement.

  Hoop nog steeds dat het geen provocerend Israel word maar een normaal beschaafd land zoals Duitsland of Oostenrijk zoals de geruchten gingen.

  Geen blof, Jan smit of iets in die zin please..

 25. 25
  Kenny says:

  Ik zou zeggen Sharon den Adel.

  Ik denk dat er ook wel andere zangers en zangeressen zijn die een leuk en een goed liedje kunnen brengen, maar ik heb geen idee hoeveel artiesten er vandaag wel niet zijn in Nederland. In plaats van al die nieuwe artiesten zie ik liever Anouk of Ilse nog een keer gaan. Kensington zou ook nog wel interessant zijn. Tommie Christiaan en Tania Kross samen zou ook wel uniek zijn.

 26. 26
 27. 27
  GerardMartin says:

  Danny Christiaan…ook leuk!🤣😂

 28. 28
  Wia Huisman says:

  Het zal wel eens tijd worden dat er goede band als “WITHIN TEMPTATION” de Europese Songfestival gaat vertegenwoordigen voor Nederland. Ze hebben in het verleden een export prijs gewonnen en zijn in Europa wel erg bekend.

  • 28.1
   Kenny says:

   Within Temptation lijkt mij ook een goede keus ;)

  • 28.2
   Wim48 says:

   Within Temptation zou een schot in de roos zijn. Zelfs Kovacs zou een geweldige keuze zijn, voor haar een goede mogelijkheid om internationaal door te breken. Stom als ze dat niet zou doen. Nee, geen VanVelzen, dat vind ik weer zo kermis om een dwerg te sturen.

 29. 29
  jos says:

  zal wel maan worden , jammer . liever ilse

 30. 30
  RobbieR says:

  Grappig dat Maan hoog boven in de lijst staat bij geen ESF fans en juist niet bij ESF fans.

 31. 31
  carla rogghe says:

  Di-rect. of van velzen, of dan nog liever jan en anny, of nick en simon

 32. 32
  Robo says:

  Het blijft toch om het lied en presentatie gaan…..toch Waylon?
  Enfin, ik zou zo graag Sabrina Starke willen zien met haar eigen stijl. Die kan zingen!

 33. 33
  Br@m says:

  Caro Emerald, Tania Kross, Kovacs, Romy Monteiro of Antje Monteiro. Ja, dat is de moeder van Romy. Van Antje verscheen onlangs een prima Nederlandstalig album. Misschien is een duet van moeder en dochter Monteiro ook wel een geinig idee. Ik hoop in ieder geval niet op iemand die de laatste 10 jaar al een keer Nederland heeft vertegenwoordigd. Steeds terugvallen op dezelfde artiesten is een gebrek aan creativiteit.

  • 33.1
   Kenny says:

   Steeds terugvallen op dezelfde artiesten is een gebrek aan creativiteit.

   Alleen Waylon en Edsilia Rombley zijn een keer terug gekomen in de afgelopen 10 jaar. Dus van mij mogen ze Anouk nog een keer sturen.

  • 33.2
   Tippy2 says:

   Moeder en dochter Monteiro, kom op zeg, dat is een concept voor Duitsland :-(

 34. 34
  Martijn says:

  Het valt me op dat de naam van Dotan niet meer genoemd wordt.

 35. 35
  Roel says:

  Het maakt niet uit wie er gaat. Zolang het maar upbeat, sexy en hip is.

 36. 36
  Gijs says:

  Davina Michelle gaat iedereen verbazen bij beste zangers dit jaar, en dat wordt haar visitekaartje voor t festival!

 37. 37
  Maarten says:

  Van mij mag Julia Zahra. Top artieste of Leonie Meyer. Julia heeft een grote hit in het Caribische gebied.

 38. 38
  Marc says:

  Rochelle staat bovenaan mijn lijstje! Anders graag Sharon Doorsson of Romy
  Mr Probz, Wulf, Alain Clarke en Maan kan ik ook mee leven maar aub geen Wende Ilse Jan of Caro…

  • 38.1
   Matje says:

   Rochelle Perts met Yellow Claw . Dit is iets wat indruk gaat maken. De meest genoemde artiesten hier zijn zo Middle Of the Road , te braaf te gewoontjes.
   Wat NL kan bieden is iets meer van deze tijd. Hip Hop , Rap , Dance en Urban , dat zijn stijlen van deze tijd die je nog maar weinig ziet op het ESF en laten we daar nou eens heel veel talent in NL hebben rondlopen.

 39. 39
  Tippy2 says:

  Ik hoop dat Anouk het nummer schrijft, mag ze het zelf of door een artiest van haar keuze laten zingen :-)

 40. 40
  Daan says:

  Zo er is dus een kans dat het niet in Israel word gehouden! Hoera! Dus er is een kans dat ik er volgend jaar bij ben, dubbel HOERA. Ik weiger om naar Israel te gaan en ik weiger ook dat mijn partner er heen gaat!

  Oostenrijk, Duitsland… wie dan ook, We weten het om klokslag elf uur hier!

 41. 41
  robbert-rotterdam says:

  Na jaren van eigenzinnige bijdrages, keurige finaleplaatsen, maar toch ook na 2014 geen échte knallers, zou ik graag zien dat AVROTROS eens moed toont en radicaal het roer omgooit. Geloof ik dat Nederland bij behoud van de bekende selectiemethode de finale kan blijven halen? Ja, zeker. Wanneer AVROTROS verder gaat met het selecteren van een goede artiest met een eigenzinnige keuze en beschikkend over vocaal en muzikaal talent, kan nog tot in lengte van jaren de finale gehaald worden. Maar toch zie je dat de laatste jaren steeds een ding ontbreekt bij onze inzendingen, want de herkenbaarheid voor de internationale televisiekijkers en de commerciële factor is niet in voldoende mate aanwezig om écht hoge ogen te kunnen gooien. Onze artiesten zijn zó eigengereid en ‘sophisticated’ bezig met de keuze van hun bijdrage, dat ze wel juryleden kunnen overtuigen, maar niet of nauwelijks de kijkers thuis. Er is hierin duidelijk sprake van een kloof en naar mijn mening moet AVROTROS zich de komende jaren ten doel stellen om die kloof te dichten. Tenminste, als ze wil dat Nederland weer eens terugkeert naar de top-5, kan men niet alleen volstaan met jury’s behagen.
  Mijn voorstel zou zijn om na jaren eens niet te beginnen bij een artiest, maar bij componist/producer teams, die zelf artiesten kunnen benaderen. Succesvolle componisten-producerteams zullen wel uitkijken om matige artiesten te vragen, dus hopelijk komen ze uiteindelijk toch uit bij kanjers à la Tommie Christiaan. Benader je dan ook nog eens Sharon den Adel van WT, dan zal deze waarschijnlijk zelf niet willen zingen, maar wel haar schrijvers- en arrangeer-talenten willen inzetten. Ook weet zij als geen ander wie geschikt zijn voor een dergelijke klus. Mijn voorstel is niet nieuw, maar ik denk wel dat het op het goede moment komt, nu de bekende coryfeeën niet echt meer in de rij staan, en de keuzes weliswaar leiden tot nette finaleplaatsen, maar niet tot topresultaten.
  Er zou zelfs weer een nationale finale georganiseerd kunnen worden met de componisten/producersteams en hun gekozen artiesten. De superbekende artiesten zullen hier niet aan willen meedoen, maar er zijn zulke prima artiesten die niet dagelijks de hitparades bereiken, maar kwalitatief boven gemiddelde hit-artiesten uitstijgen, zoals bv Tommie Christiaan, Berget Lewis, Jeroen Manahutu, etc. Geef hun een goed lied en ze krijgen vleugels.Als AVROTROS de invloed van de Nederlandse volkssmaak wat tempert(absolute voorwaarde wat mij betreft), door net zoals in Duitsland internationale jury’s in te zetten die meer dan een adviserende functie krijgen, zou een nationale finale ook weer kunnen. AVROTROS zal voor 2019 vast weer uit het bekende ‘selectiemethode-vaatje’ willen tappen, maar ik denk dat ze kordaat moet zijn en moedig eens een andere weg moet inslaan.

  • 41.1
   RobbieR says:

   Geen slecht idee.
   En waarom scoorden TCL en Anouk wel goed bij de televoters? Het kan dus wel, dat bij beiden goed gescoord kan worden.

 42. 42
  dubbelfrisss says:

  Eva Simons!

 43. 43
 44. 44
  Hilde says:

  ik denk dat we met Julia Zahra een topper van een artieste hebben. Laat top componisten voor haar een song schrijven.

  • 44.1
   robbert-rotterdam says:

   Inderdaad, Julia Zahra is een geweldige zangeres met een eigen, karakteristieke uitstraling.
   Alleen als je het wilt zoals jij het hierboven vermeldt, top componisten die voor haar een song schrijven, dan zal er toch iets in de benadering van AVROTROS moeten veranderen. Deze omroep laat de gekozen artiest tot nu toe volkomen vrij in hun keuze. Julia Zahra schrijft zelf liedjes, dus dan wordt het net zoals bij alle voorgangers geheid een liedje van haarzelf., dwz een goed, sophisticated liedje, dat de jury’s zal bekoren, maar niet de kijkers. Mijn conclusie is wederom dat de procedure omgekeerd moet worden. Verschillende componisten/producers vragen om een totaalpakketje, lied met artiest en productie en dan kiezen uit het aanbod. AVROTROS kan alvast een rondgang doen langs artiesten en suggesties doen in de richting van producers, componisten.

 45. 45
  riccardo says:

  We hadden dit jaar een sterke artiest met een goed eigen nummer. Het gaat mis op andere vlakken. Eerst een song of eerst een artiest hoeft niks uit te maken als het geheel uiteindelijk geloofwaardig en ESF geschikt neergezet wordt.
  Het ontbreekt team NL aan voldoende songfestival fingerspitzengefühl. Daarom voor mij geen echte voorkeur.

  • 45.1
  • 45.2
   robbert-rotterdam says:

   Dan ben ik meteen benieuwd waar het dan volgens jou mis is gegaan? En wat er dan moet gebeuren om dit vanaf 2019 te voorkomen? En als een team, zoals jij zegt, te weinig Fingerspitzengefühl heeft, dus te weinig inzicht en vaardigheden, wat moet er dan veranderen om de schade voor komende jaren beperkt te houden? Want Fingerspitzengefühl creëer je niet zomaar, en blinde vlekken verwijder je niet zomaar.
   Of ‘Outlaw in ‘Em’ een goed nummer was, daar valt over te discussiëren. De inzending viel totaal niet in de smaak bij het kijkerspubliek. En in totaal haalden landen als Israël 400% meer punten dan Waylon, en Oostenrijk, om nog een voorbeeld te noemen, 300% meer. In de context van een wedstrijd had Nederland dus een kansloze inzending ( Zeker als je in aanmerking neemt dat Nederland in de gunstige 2e helft optrad).
   Ik blijf vinden dat de gevolgde procedure daaraan debet is, doordat men meteen een artiest kiest (zonder dat het nummer bekend is) en deze onvoorwaardelijk alle ruimte geeft om de rest (lied en act) te bepalen. Volgens de afspraken hoeft de artiest ook niets met feedback te doen. Nee, volgende keer graag meer componisten/producers benaderen. Men heeft dan meer keuze.en minder eigengereidheid van één kandidaat, omdat niemand meer alleenrecht heeft. Ik verheug me al op een selectieproces, waarin bijvoorbeeld Sharon den Adel, DJ $irac , Anouk en Kensington hun lied en artiest naar voren schuiven. Of de selectie in de vorm van een nationaal songfestival of (wegens geldgebrek of om gezichtsverlies te voorkomen) achter gesloten deuren plaatsvindt, is mij om het even.

   • 45.2.1
    riccardo says:

    Waar het dan “mis” is gegaan, is dat nu niet een beetje een open deur? Al veel en te vaak besproken. Meerdere facetten dus. Wat beter kan is bijvoorbeeld dat er vroeg in het traject iemand roept “ hey Waylon, dit gaat hem zo niet worden, dat met die dansers snappen we vanaf hier gezien sowieso niet en zou je niet gewoon beter een kruk pakken, anders zonde man”. Iets dergelijks zal ook gebeurd zijn maar toen was het al te laat om de boel nog overhoop te halen. Want regie enzo. Vermoed ik.

   • 45.2.2
    Esmee says:

    @Ricardo, Op zijn Facebook stonden hele rijen protesten, van zowel zijn fans als van andere lezers. Ook positieve Youtube reviews sloegen na de bekendmaking van de dansers om in ongeloof, twijfel of gewoon ‘nee’. Het hielp, helaas, allemaal niets.

 46. 46
  HansBaz says:

  Ronnie Flex & Maan. Dan kijken er niet alleen bejaarden naar ’t songfestival.

 47. 47
  Will Geerts says:

  Leonie Meijer, Tania Kross of Daphne Schippers voor mij.

 48. 48
  Esmee says:

  Voor mij dan ook maar Tania Kross.

 49. 49
  Misthere says:

  Als ik geld zou moeten inzetten op wie AvroTros gaat aanwijzen dan zou ik dat op Sharon den Adel doen. Vorig jaar was goed te pijlen hoe de reacties waren als zij zou gaan toen ineens bleek dat op haar website een aankondiging gepland stond. Uiteindelijk was het dus niet het nieuws wat verwacht werd maar de positieve reacties logen er niet om. Haar naam circuleert al langer als deelneemster en volgens mij kan haar solo carrière wel een internationale boost gebruiken. Dus huppukeej… Sharon for The Netherlands!

 50. 50
  Tippy2 says:

  Ik zeg ja to Sharon, maar alleen met een toppie geproduceerd nummer :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *