Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Uiteindelijk is het toch Tel Aviv geworden , wat ik stiekem al had verwacht. Ik hoop op een veilig en mooi festival vol met goede liedjes.

 2. Peter schreef:

  Gezien de uitzenddata zal het voor mij in 2019 bijna onmogelijk zijn het ESF te volgen.

 3. Jenny schreef:

  Fijn dat het Tel Aviv is geworden. Toch een stuk veiliger. Daarnaast fijn dat ze nu eindelijk de kans hebben om het te organiseren, nadat Jeruzalem het 2x heeft georganiseerd.

 4. RobbieR schreef:

  Eindelijk en ook geen gezeik meer met boycot ect.

 5. Leendert Jan schreef:

  Voor de fans lijkt Tel Aviv me in elk geval een stuk leuker.

 6. Mike B schreef:

  Niet echt verrassend

 7. HJ schreef:

  Beetje off topic, maar Within Temptation is weer terug! Nieuwe single, nieuwe fotoshoots, etc. Dat zou wel eens kunnen betekenen dat.. zou het? Tel Aviv 2019 met Within Temptation? Eurovision, here we come!

 8. ed gentenaar schreef:

  mooi in tel aviv maar is 8.000 plaatsen niet weining moets toch minemaal 10.000 plaatsen zijn volgend de ebu dus snap ik dit niet

  • dick schreef:

   De EBU past naar gelang (en eigen voordelen) de regels om de haverklap aan dus ook wat dit betreft verbaas ik me nergens over:-).

 9. Bas schreef:

  Benieuwd of Israëlische omroep ook met Zweeds productieteam van SVT gaat werken. Omroep SVT heeft overigens nooit met een boycot gedreigd. Ierse RTE ook niet. Kwakkel van de pers zonder verificatie.

 10. Ray schreef:

  Het zou me niks verbazen als ze Dotan hebben gestrikt!
  Hij heeft toevallig weer nieuw materiaal opgenomen,het past allemaal precies.
  We wachten af…

  • dick schreef:

   Lijkt me geen goed plan gezien de negatieve bagage die hij mee zou nemen. Persoonlijk vind ik een artiest die nepaccounts gebruikt om zichzelf op te hemelten volstrekt ongeloofwaardig los van de muzikale kwaliteiten die ik persoonlijk ook niet geweldig vind.

 11. ~ René ~ schreef:

  1979, 1999, 2019 … de volgende keer dat Israël het gastland wordt is dus in 2039 …