Finale Zweden op 9 maart

You may also like...

4 reacties

 1. Dirk Marko schreef:

  Zweden zou toch boycotten als het festival in Israël zou plaatsvinden?
  Of weten ze meer…?

 2. Hans P. schreef:

  Al die zogenaamde boycots, dat is alleen maar voor de bühne. Als straks bekend wordt of het Jeruzalem of Tel Aviv wordt, dan trekken al die potentiële boycottende landen hun keutel in. Mark my words.

 3. Michael Adam schreef:

  Het idee om te boycotten komt vanuit de politiek, niet vanuit de deelnemende zenders.

 4. dick schreef:

  Het probleem wat Nederland heeft de laatste jaren (wel waardering juries geen publieke) heeft Zweden in omgekeerde richting. De laatste editie was ik nogal verbaasd over het feit dat die belabberde bijdrage zoveel jurie punten kreeg, gelukkig m.i. afgestraft door de televoters…. De Zweden worden een beetje voorspelbaar met hun bijdrages en echt vernieuwend is het niet.