Wint Glennis Grace America’s Got Talent? [Upd]

You may also like...

20 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Zou leuk zijn zijn! Glennis En dan in 2020 naar het ESF als Nederland volgend jaar wint in Tela Aviv, maar dan als grootse tussenact voor de puntentelling :-) . Ze verdient het en kan zo mooi revanche nemen voor haar niet finale plek met my impossible dream, die dan toch niet impossible is.. :-)
  Maar dan moeten we eerst winnen in 2019 :-)

  • Dirk Marko schreef:

   Kan ze niet in 2019 gewoon meedoen.?
   Ze gaat iets groots aankondigen na dit Amerika avontuur!!!!
   Wat mij betreft mag ze het nog een keer proberen.

   • Will Geerts schreef:

    Ze gaat gewoon een broodjeszaak beginnen, gezien ze nu al weet dat een talentenwedstrijd noch het Songfestival veel betekent voor een goeddraaiende carrière.

 2. Nordman schreef:

  Ben al jaren fan van Glennis, wat een fantastische prestatie zet ze neer. Keer op keer, steady optredens leveren. Je weet gewoon dat wat zij zingt altijd indruk maakt. Ze zag er de laatste twee optredens ook op haar best uit. In winst geloof ik niet, daarvoor heb je ook echt een goed verhaal nodig in zo’n show als AGT. Dat doet die Michael veel beter ;) . Hij of Courtney zal wel winnen verwacht ik. Maar ik hoop voor Glennis dat er zich deuren openen en dat ze daar in de VS en andere landen lekker kan gaan optreden en muziek kan maken.

 3. RobbieR schreef:

  Winnen doet zij niet, maar ik neem mijn petje af voor haar hoor.
  Prachtige live optredens steeds stabiel met zingen.
  Dat kan je van dat rare kind Courtney niet zeggen.
  Ik denk dat Michael met zijn 6 adoptiekinderen gaat winnen, alhoewel ik hoorde dat zijn live optreden afgelopen nacht wat minder was, ook van Courtney trouwens.

  Maar zij heeft haar visitekaartje achtergelaten.
  Zij mag voor mij naar ESF 2019, met een prachtig nummer. Ik vond Impossible dream al goed en ondergewaardeerd.

  Het zou mooi zijn dat Glennis een nummer krijgt van totaal een andere schrijver in 2019.
  Dus geen Whitney Houston achtig iets en ook geen power euroballad nr 45.
  Zou toch mooi zijn dat Ilse of Anouk een liedje voor haar schrijven.
  Iets kleiner waar zij op het einde kan uitpakken.

 4. Peter schreef:

  Geen Glennis meer voor het ESF. Moet gezegd zijn dat het loepzuiver was tijdens de finale, maar zonder gevoel en dat mankeert het altijd bij haar. Verder veel geschreeuw en weinig zang. Van mij mag ze winnen, als ze dan de toezegging doet de komende 10 jaar in Nederland niets meer te doen en ook nergens meer verschijnt.

  • Ho schreef:

   Als jij die toezegging voor je eigen optreden op dit forum nu eens doen, zou ik heel vrolijk worden :-)

   • Peter schreef:

    Helaas voor jou. Het is voor Glennis niet te hopen dat ze hetzelfde divagedrag vertoont als na het niet doorgaan naar de finale ESF, dan is het meteen voorbij voor haar in Amerika. Ik smeek je dus Glennis, gedraag je en je mag daar aan een carriére bouwen en zijn wij gevrijwaard van je geschreeuw en gedrag.

  • Wim48 schreef:

   Helemaal met Peter eens. Geen finale gehaald bij 1e deelname, dan ook geen herkansing.

 5. Art schreef:

  Zouden ze bij AGT ook een Barbara Dex-Award uitreiken? …

 6. RobFinland schreef:

  Glennis Grace For Eurovision 2019!

 7. Esmee schreef:

  Ik vind dat ze goed zingt en dat ze een goede stem heeft, maar er zijn meer kandidaten in AGT en ik denk niet dat ze wint.
  Ze doet trouwens niet meer mee aan het ESF.

 8. GerardMartin schreef:

  Ze zal best wel kunnen zingen maar mij raakt ze van geen kant met haar geschreeuw. Haar songfestivalkans heeft ze gehad dus aub niet nog een keer. Van mij mag ze in Amerika blijven. Ik ken haar niet persoonlijk maar wat ik van deze vrouw gezien heb komt niet erg sympathiek over en bovendien nogal ordinair.

 9. dick schreef:

  Het Amerikaans publiek heeft duidelijk niet gekozen voor de Jordaanse. Dat ze fantastisch kan zingen staat wat mij betreft als een paaltje boven water maar op de een of andere manier mist ze iets anders waar ik de vinger niet op kan leggen. Persoonlijk denken ik dat het toch wat met haar uitstraling en gunfactor te maken heeft… verder heeft het hier in Nederland ook een tijd geduurd voordat haar carriere goed van de grond kwam…. een tweede keer ESF ziet zij terecht niet zitten, de eerste keer was met dat ouderwetse muzikale afdankertje al impossible. Met de juiste begeleiding zou het in Amerika misschien wel kunnen lukken maar deze uitslag beloofd niet veel goeds vrees ik.

 10. gj schreef:

  Het is zoals gezegd hier inderdaad gewoon volkomen gevoelloos. Het is dan nog liever dat ze wat steekjes laat vallen maar zich nog weet in te leven. Dame heeft gehoord in haar leven dat ze mooi acrobaatwerk doet en daar gaat alle aandacht naar.

  Gelukkig dat ze niet naar het festival wil.

 11. Nordman schreef:

  Fantastische zangeres. Dat bewees ze opnieuw in dat duet met die Bebe. Glennis heeft haar visitekaartje afgegeven. Zoals ze zei is dit een nieuw begin voor haar. In het buitenland begint ze weer op 0. Die tour komt er overigens. De plannen waren er al, maar door haar deelname aan AGT is er ook echt vraag naar en niet alleen in de VS. Dit heeft Glennis laten weten in een interview met de NOS. Ik gun het haar zo. Het ESF verdient haar niet en daarom ben ik blij dat ze keihard nee zegt. Lekker touren in het buitenland. Al het succes gewenst!

 12. Martijn schreef:

  Als je blieft nooit meer Glennis op ESC.
  Was een van de weinige jaren dat ik blij was met niet doorgaan naar de finale.
  Ik gun haar een glansrijke carrière waar dan ook… maar wat mij betreft niet naar het ESC.

 13. Hein schreef:

  Ik dacht echt dat ze met my impossible dream het songfestival zou winnen.
  Wat een afknapper toen dat ze niet doorging
  Irritant wel dat locomotief_armpje maar wat een stem en…ik vond dat lied PRACHTIG

  • Martijn schreef:

   Zo zie je maar weer dat smaken verschillen.
   Das maar goed ook, anders was er weinig te beleven op dit forum :-)