Bulgarije niet naar Eurovisie Songfestival in Tel Aviv

22 reacties

 1. Kenny schreef:

  Ik zal het nu leuk vinden als Kazakhstan mee gaat doen net als bij het junior songfestival.

  Op het moment hebben andere landen nu iets meer de kans om de finale te halen.

 2. Ria NL schreef:

  Jammer dat Bulgarije e niet bij ois in Tel Aviv. Hopelijk zijn ze in 2020 weer terug. Ik zou het inderdaad erg leuk vinden als Kazakhstan daar voor in de plaats komt. Hun debuut aan het Junior ESF is in elk geval veelbelovend….

  • Ria NL schreef:

   Jammer dat Bulgarije e niet bij ois in Tel Aviv…. Dit is wel een erg kromme zin, het moet natuurlijk dit zijn: Jammer dat Bulgarije er niet bij is ….

  • RobbieR schreef:

   Heb je het kind al horen zingen? Zij zingt super vals.
   En over Bulgarije, 2016 en 2017 was goed.
   2018 was de flop van het jaar, act was nietszeggend, zangeres met blonde pruik zong niet echt.

   • Paysbart schreef:

    De zangeres met de blonde pruik zong wel degelijk echt. Er was echter nog 1 zangeres achter fe schermen (die begin kreet gaf) waardoor het waarschijnlijk leek dat de pruik mevrouw niet live zong.

 3. Amand schreef:

  Als Bulgarije weer in 2020 mee doet, winnen ze missien wel… is met Oekraïne en Portugal ook gebeurd ;-)

 4. Art . schreef:

  Jammer van Bulgarije. Kazachstan zou geweldig zijn, als nieuw land.
  Of een van de andere Eurovisie landen die nog niet eerder deelnamen: Algerije, Egypte, Jordanië, Libanon, Libië, Tunesië en ben er vast een paar vergeten.

  • Jimmy schreef:

   Denk niet dat de benoemde Noord Afrikaanse landen zullen deelnemen dit jaar aangezien het in Israël georganiseerd word ;)

 5. Robbert schreef:

  Jammer van Bulgarije. Ze komen vaak met iets aansprekends. Kazachstan heeft een leuke, geheel eigen, karakteristieke muziekbizz. Dat kan een verrijking zijn. Het nadeel vind ik dan wel weer dat het een land is dat, ongeacht het lied, automatisch hoge punten aan Rusland gaat geven in de televoting. Er zitten daarvoor genoeg etnische Russen in het land.

 6. Toine schreef:

  Erg jammer dat ze thuis blijven.
  De laatste 3 inzendingen vond ik steengoed.
  Met ‘Beautiful mess’ als hoogtepunt. Een juweeltje van een nummer

 7. Nordman schreef:

  Ik vind het niet jammer. De laatste twee inzendingen waren naar mijn mening niet bepaald sympathiek, vooral dit jaar was er één die op mij zo geforceerd overkwam dat ik, ondanks het goede lied, er niet op kon stemmen. Hoogmoed is afgestraft.

  • Hans schreef:

   Vond er niets onsympathiek aan. Laatste inzendingen waren gewoon goed en het kostte me geen moeite om te stemmen…
   Hoogmoed is Gordon die met een winner song zegt te komen, en via de zijdeur afgaat. Als een baksteen.

 8. Joss schreef:

  Goed nieuws …. 2018, 2017 , 2016 …… zwakke liedjes … totaal niet mijn ding !!!!

 9. Paysbart schreef:

  Jammer. Ook ik vond de laatste 3 Bulgaarse inzendingen van goede kwaliteit. Het schrijversteam erachter (waar Oostenrijkse zanger van dit jaar ook deel van is) gaat wellicht nu voor ander land schrijven.

 10. GerardMartin schreef:

  Ik zeg maar zo; less is more

 11. Br@m schreef:

  Jammer dat Bulgarije volgend jaar niet meedoet. Ik vond hun laatste 3 bijdrages van een prima niveau.

 12. Michael Adam schreef:

  Ik vind het vreselijk jammer dat de Bulgaren Tel Aviv overslaan. Ik heb wel begrepen dat de hoofdpiet daar deze keuze heeft gemaakt en er maar weinig begrip voor is. Goede hoop dat ze terugkeren en ik denk dat de BNT baas onderschat wat voor positieve kijk deelname aan het SF kan creëren voor de Bulgaarse muziek scène.

  Het land vind ik een mooi voorbeeld van uitstekend terug keren na teleurstellende jaren. De afgelopen drie Bulgaarse inzendingen vond ik top! Hopelijk tot snel Bulgarije!

 13. Michael Adam schreef:

  Wat betreft Kazachstan, opzich weer een geheel andere cultuur die zou deelnemen. Maar ik sluit me aan bij wat hier wordt gezegd: het wordt waarschijnlijk wel weer een heel erge steun voor de voormalige Sovjet republieken.

  Ik zie liever Bosnië, Slowakije en Luxemburg terugkeren. Al weet ik al dat geen van deze landen mee doet aan de 2019 editie.

 14. Leendert Jan schreef:

  Bulgarije had van mij mogen winnen in 2016. Ook 2017 vond ik erg mooi. De laatste inzending vond ik ook goed al snap ik wel dat die minder hoog eindigde. Ik hoop dat Bulgarije snel weer terugkeert op het songfestival; hopelijk gaan ze niet Bosnië achterna. Wonderlijk eigenlijk dat het veel kleinere en armere Macedonië na jaren van debacles wél stug blijft meedoen. Wellicht heeft dat het iets meer nodig om zich te blijven laten zien.