‘Dare To Dream’ slogan Eurovisie 2019

You may also like...

5 reacties

 1. Robert schreef:

  Eurovisie slogans:
  Over het algemeen even vrijblijvend als zoetsappig.
  Gaan bij mij het ene oor in – het andere weer uit

 2. Remco van den Berg schreef:

  Inderdaad, die slogans voegen niet veel toe aan het festival. Ik vind de slogan wel mooi bij Israël en Tel Aviv passen. Herzl, de geestelijk vader van het moderne Israël zei al ‘Als jullie het willen is het geen sprookje’ en vrijwel alle Joodse feestdagen kun je als je niet (traditioneel) religieus bent samenvatten tot ‘de uitdaging is om het onmogelijke te geloven want dan kan het’. Dus vanuit dat perspectief goed gekozen.

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Die slogans gaan doorgaans aan me voorbij. Ik zou er ook niet een meer kunnen opnoemen van de laatste jaren. Verre van boeiend.

 4. Hein schreef:

  Hebben ze het over de winst voor Nederland 2019?😂

 5. dick schreef:

  Enig die slogans. Totaal onbelangrijk wat mij betreft.