Oekraïne kiest op 23 februari

You may also like...

7 reacties

 1. Robert schreef:

  Goed om te weten dat Oekraïne in ieder geval meedoet!

 2. Michael Adam schreef:

  Een zeer sterk land op het SF. Ik dacht even dat ook Oekraïne zou afhaken na berichten over financiële problemen maar gelukkig niet.

 3. GerardMartin schreef:

  Oekraïne heeft op mij nog nooit enige indruk gemaakt, het enige wat me is bijgebleven is die dansende dame met allerlei bontjes en wolven geloof ik…

  • Dick schreef:

   tja zo zie je maar op jou geen indruk gemaakt maar wel meerdere top drie noteringen (zelfs achter elkaar inclusief de winst). En natuurlijk de recente overwinning van Jamala. Heeft kennelijk internationaal wel indruk gemaakt:-)/ De geinigste bijdrage ooit wat mij betreft (en inmiddels verworden tot running gag) is ook uit dit land afkomstig: Verka Serduchka die destijds (totaal onverwacht) 2e werd, een internationale hit scoorde in oa Duitsland, gespot werd door Graham Norton in zijn talkshow en nu nog regelmatig voorbij komt op het ESF. Kennelijk begrijpen ze daar wel hoe je moet scoren:-).

 4. Will Geerts schreef:

  En Zlata vond ik ook heel goed in 2013. Leuk dat ze ook weer nationale finale doen. Veel landen doen nationale finale en laten het publiek meekiezen, vaak met een hoge eindnotering op het songfestival. Enkel in Nederland is er een select clubje dat zich verheven voelt boven de rest en alles intern beslist.

 5. Wim48 schreef:

  Mijn favoriete songfestival land

 6. Wim48 schreef:

  Ik snap niet dat de jury Oekraïne dit jaar op de laatste plaats heeft gezet. In mijn ogen was het een prima nummer.