Armenië stuurt Srbuk naar Tel Aviv

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Kenny schreef:

  Ik heb geen idee wat voor een nummer zij gaat sturen. Hopelijk niet een soort gelijk nummer als in deze video clip. Waar daar hou ik totaal niet van ;)

 2. Hein schreef:

  1000000 in een half dozijn

 3. Jarno schreef:

  Hopelijk komt ze met iets leuks zoals dit.
  https://youtu.be/v1Zq_Xb3G1A

 4. Timo schreef:

  Geweldige keuze, Jerevan 2020! :p

 5. GerardMartin schreef:

  Huppeldoos numero uno😂

 6. Leendert Jan schreef:

  Dit nummer hierboven doet mij niet zo veel. Zo zwaar geproduceerd dat je niet kunt horen hoe haar stem klinkt, en hiermee lijkt Armenië vooral een soort nummer te willen sturen dat op zowel de nummers 1 als 2 van het afgelopen songfestival lijkt.
  Het nummer Yete Karogh Es vind ik veel leuker klinken, best wel fris en pakkend, en ik moet zeggen dat ik het Armeens lekker vind klinken. Ik vraag me af of Armenië weer iets in het Armeens durft te sturen na de mislukking met Qami, al lag dat m.i. vooral aan het matige nummer en de volstrekt uitstralingloze zanger.

 7. Dick schreef:

  Deze clip is best aardig maar ook niet meer dan dat. Ik vraag me af of zij live overeind blijft. Eerst maar eens het nummer afwachten.