Albanië kiest vanavond lied voor Tel Aviv

You may also like...

18 reacties

 1. Raymond schreef:

  Ben er nog niet overheen dat mirud niet door is. Maar goed… Laten we hopen dat de beste wint. Dua te besoj, Leyla of Ktheju tokës.

 2. Ria NL schreef:

  Ik hoop dat Jonida Maliqi met Ktheju tokës gaat winnen. Ik vind het een prachtig liedje en de muziek is zo mooi !! Mijn 2 keus is Marko Strazimiri & Imbro met Leyla. Ik ben benieuwd.

 3. Kenny schreef:

  Leyla klinkt tot nu toe het meest uniek. Ik ben benieuwd wie er wint.

 4. Kenny schreef:

  Ik vind Alar Band eigenlijk het leukste nummer hebben van alle kandidaten :P

 5. Davidovich schreef:

  Jonida!

 6. ~ René ~ schreef:

  Gefeliciteerd Ria!

 7. ~ René ~ schreef:

  Ik ga het nu voor de eerste keer horen, ben benieuwd …

 8. Kenny schreef:

  Jonida heeft gewonnen. redelijk interessant nummer. Ik ben benieuwd hoe het klinkt als ze er nog aan gaan sleutelen. Het liedje moet nog wel een beetje bij mij groeien.

 9. Ria NL schreef:

  Dank je wel René !!! Ik ben erg blij met de overwinning van Jonida Maliqi. Haar liedje ” Ktheju tokës” vond ik meteen al de eerste keer dat ik het hoorde geweldig !! Ik vind het een zeer terechte overwinning en een waardig opvolgster van Eugent Bushpepa die met zijn geweldige liedje “Mall” mijn grote favoriet was dit jaar in Lissabon.

 10. Henk schreef:

  Wanneer kunnen we het hier zien?

 11. ~ René ~ schreef:

  Heb het beluisterd, zowel live als studio, en vind het en erg mooi lied. Ben altijd blij met dit soort nummers binnen het songfestivalgebeuren, heeft dan toch weer te maken met cultuurdingetjes en dat je niet met hip 2.0 afkijk-top-40 materiaal komt.
  Wat me stoort in de bijgeleverde choreografie is de om-de-beurt-beweging, eerst de eerste, dan twee, dan drie en dan vier, en dat telkens weer, alsjeblieft schei toch uit.

 12. robbert-rotterdam schreef:

  Hoor het nu voor de eerste keer. Mooi en eerlijk nummer. Niets slimme componist/producer die achter de computer een calculerend nummer schrijft, maar integendeel, gewoon een goed nummer waarmee eervol een risico genomen wordt. Winnen zal het nooit, daar is het te weinig herkenbaar voor, maar toch geweldig dat zoiets deelneemt.

 13. RobFinland schreef:

  Fantastisch , heerlijk bombastisch nummer! Winnen, dat denk ik niet, maar zeker een finale plek. Off topic: hoor steeds meer geruchten dat de wijze Commisie van Nederland heeft gekozen voor Samantha Steenwijk.

  • RobbieR schreef:

   Geloof je zelf toch niet.

  • Dirk Marko schreef:

   Ik denk nog steeds dat Davina Michelle het gaat worden.
   Afgelopen vrijdag bij RTL late night vonden diverse gasten aan tafel dat zij de gedroomde songfestival kandidaat was. En zij ging daar niet tegen in. Sterker nog ze zei helemaal niets. Misschien is het ook wel wishfull thinking. We wachten maar rustig af.
   Samantha Steenwijk zie ik overigens liever niet gaan.

   • Br@m schreef:

    Ik hoop ook nog steeds dat Davina Michelle voor Nederland naar het ESF gaat. Jan Smit, presentator van de Beste Zangers, noemde haar dè ontdekking van de laatste editie van dit programma. Het leek hem ook wel een goed idee om iets met een DJ te gaan doen w.b. de Nederlandse inzending. Nou wil het toeval dan Davina met het DJ-trio Kris Kross Amsterdam in zee gaat. Zou het dan een mix van deze twee gaan worden???

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Ik geloof niets van Samantha Steenwijk.
  Zoals bekend ligt de focus op het lied en dan gaat het lied en het genre (mede-) bepalen wie het gaat worden. Niet iedereen is immers een Ruth Jacott, Tommy Christiaan of een Raffaela Paton en kan elk genre zingen en erop bewegen in het geval van een uptempo. We weten nog niets van het nummer, dus al helemaal niet van de artiest.