Bekende namen in selectie Roemenië

You may also like...

2 reacties

  1. Ria NL schreef:

    Leuk om te zien dat Dan Bittman weer een poging gaat wagen. Ik heb hem in 1994 meegemaakt tijdens het festival in Dublin. Ook Mihai weet niet van ophouden… ik ben benieuwd naar de liedjes. Meestal kan ik de inzendingen van Roemenië wel waarderen.

  2. Leendert Jan schreef:

    Dan Bittman was toen al niet vreselijk jong meer, dus die moet intussen toch behoorlijk op leeftijd zijn. Ik vind Dincolo de Nori overigens nog steeds een mooi en bijzonder lied. Met Nicola’s liedje uit 2003 had ik niet zoveel, al had ze in de Roemeense voorronde van 2000 een supernummer dat het helaas verloor van Taxi. En Tornerò was een sterk nummer, al begreep ik de live act niet erg. Mihai is wel een prima zanger. We zien het allemaal wel. Roemenië doet in elk geval altijd zijn best.