Dit is de Eurovision Top 250 van 2018!

You may also like...

13 reacties

 1. Hans Vegt schreef:

  Voor mij als Nederlander toch wel jammer dat The Common Linnets weer 2 plekken lager staan dan Conchita Wurst. Ook opvallend dat onze laatste zege van Teach-In er niet meer instaat. En verder valt het mij nog op dat de Cypriotische inzending van het afgelopen jaar, die 2e werd, beduidend hoger nieuw binnenkomt dan het winnende Israëlische liedje, al had ik dat gezien het gemiddelde karakter van het ESF ook ergens wel verwacht.

 2. Hein schreef:

  Crazy gebeuren een top 250.
  Top 20 zou genoeg zijn

 3. Tippy2 schreef:

  Cyprus: Eleni Foureira Fuego op 2, Belgie: België Loïc Nottet Rhythm Inside op 7 en Turkije: Sertab Erener Everyway That I Can op 9 snap ik niet, waarschijnlijk heel veel chauvinistische stemmen uit de betreffende landen en Griekenland

  • robbert-rotterdam schreef:

   Of niemand heeft dezelfde smaak. Ik had Loïc Nottet ook in mijn persoonlijke top 10, en hij had een 4e plaats in het ESF. Sertab Erener had met haar nummer een hit in grote delen van Europa. Dus dan ben ik niet echt verbaasd dat zij in een top-250 terug te vinden zijn.

 4. Liesbeth schreef:

  Als ik goed geteld heb zijn er 61 songs van vóór 2000 in deze lijst, dus hoe serieus moet je dit nemen?

 5. Hebbuzz schreef:

  Benieuwd hoeveel mensen er gestemd hebben, en hoeveel trollen….. 😁

  • JP schreef:

   3306 sets of points (iemand kan met verschillende emails wel meerdere keren stemmen). Bijzonder te kijken: #233 (Finland 1963) kreeg “alleen” 12 punten scores (17 keer).

 6. Wim48 schreef:

  Waar is Corinne Hermes?

 7. JP schreef:

  Er was maar 1 winnaar die geen enkel punt kreeg, Frankrijk 1958. Alle anderen hebben hebben punten gekregen.
  Wat verrassend was dat de winnaar van 2001 (Estland) op #560 staat and 2002 (Letland) op #614.