Dit is het podium in Tel Aviv

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Kenny schreef:

  Ik vraag me een ding af over het podium……

  Zijn er led schermen aanwezig?

  Als er wel led schermen zijn dan is dat alvast een pluspunt vergeleken met afgelopen jaar. ;)

  • Matje schreef:

   Wat ik begrepen heb komt er idd led en een vloer zoals in 2014 . De Israëliërs gaan niet voor goud maar diamant ;-)

 2. GerardMartin schreef:

  Ik kijk eigenlijk alleen naar de artiesten en hoe ze het brengen, de rest vind ik van ondergeschikt belang, het zal mij worst wezen hoe dat podium er uitziet.

 3. Leendert Jan schreef:

  Ik vond het juist wel mooi dat er vorig jaar geen LED-schermen waren. De jaren ervoor waren veel nummers meer vudeoclips dan live optredens, dat vond ik jammer. Ik vond een decor zoals in Lissabon er prima uitzien. Overigens was het decor van het laatste songfestival un Israël, in 1999, echt afzichtelijk.

  • RobbieR schreef:

   Ik vond het maar wat saai, ik ben gewend aan de Leds en je kan er mooie optredens mee verwachten. Nederland makte daar mooi gebruik van in 2014 en 2016.

 4. PeterV schreef:

  Volop LED komend jaar…zeker 450m2 screen en nog een sidescreens 432m2..alle specs over het decor kun je lezen op wiwibloggs en het ziet er veelbelovend uit😉

 5. Remco van den Berg schreef:

  Ik vond het jammer dat alle decors er min of meer hetzelfde uitzien de laatste jaren. De decorontwerper heeft al eerder het decor ontworpen. Ik kan mij niet voorstellen dat er geen Israëlische of desnoods Joodse decorontwerpers zijn die iets moois hadden kunnen maken. Jammer. Wel leuk is dat het geïnspireerd is op de diamant. Tel Aviv heeft de grootste diamantbeurs ter wereld en het diamant slijpen was een traditioneel Joods beroep. Dat is dus wel een leuke geste naar de geschiedenis.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Het decor vind ik totaal niet belangrijk. Zeker door die led-schermen geeft iedere delegatie toch zijn eigen visuele draai aan zijn inzending. Daarom vind ik het ook vrij onzinnig dat steeds dezelfde man het decor moet ontwerpen. Schrijft de EBU dat voor of heeft het organiserende land daar nog een zegje in?

 7. Will Geerts schreef:

  Mooie stage. Caro Emerald zou er goed in passen.

 8. Hein schreef:

  Wel het decor klaar maar nog geen deelnemer(s )voor nederland.
  Duurt wel erg lang.
  Jantje Smit gaat zelf😰😰😰😰😰