Hongarije met 30 kandidaten in A Dal; finale op 23 februari

You may also like...

5 reacties

 1. Leendert Jan schreef:

  Kallay-Saunders en Joci Papai hadden prima nummers en ik ben benieuwd waar zij weer mee komen. Ik herinner me ook dat Gergö Olah in de Hongaarse voorronde van 2016 een prima nummer had, dat ik beter vond dan het nummer waarmee ze toen naar Stockholm gingen. Hongarije heeft toch vaak prima inzendingen de laatste jaren.

 2. RobbieR schreef:

  Hongarije komt best met gevarieerde en goede nummers.

 3. Ria NL schreef:

  Ik ben over het algemeen ook wel te spreken over de inzendingen van Hongarije, met uitzondering van de inzending van 2018 !! Ik vond het “lied” van AWS afschuwelijk, en dat terwijl ze zo ’n prachtig lied in de finale hadden… Hopelijk maken ze het volgend jaar een beetje goed bij mij. Ik heb de meeste fragmentjes beluisterd en het lijkt erop dat er veel goede liedjes tussen zitten, dus we wachten het maar gewoon af….

 4. Michael Adam schreef:

  Ik heb even een compilatie beluisterd maar wat is A Dal toch veelzijdig zeg! Zoveel genres die voorbij komen. Ik ga snel alles beluisteren.

 5. Good Riddance schreef:

  Wisten jullie al dat een Nederlander meedoet hieraan? En nota bene nog wel samen met Kallay Saunders! Al vind ik het nummers niet zo geweldig… al klinkt het wel modern.

  https://www.nporadio1.nl/riza/onderwerpen/482874-t-slash-wil-naar-het-songfestival