Il Volo terug in deelnemersveld Sanremo [upd]

You may also like...

11 reacties

 1. Raymond schreef:

  Nice. Hoop op nog meer recente deelnemers.

 2. Ria NL schreef:

  Hier word ik wel heel blij van. Ik hoop op een 2e overwinning voor Il Volo met een minstens zo’n mooi liedje als : “Grande Amore” en dat ze weer naar het ESF willen. Ik ben heel benieuwd naar alle liedjes.

 3. Remco van den Berg schreef:

  Loredane Verte is interessant. Nek was vroeger (20 jaar geleden) een heel aantrekkelijke man.

 4. Paysbart schreef:

  Ik vond Il Volo verschrikkelijk, dus liever een andere artiest voor Italie….

 5. Esmee schreef:

  Van mij mogen ze nog een keer meedoen!

 6. Bandido schreef:

  Ik had het mooi gevonden als Il Volo dat jaar had gewonnen, al was het mijn tweede keus, na Rusland. Leuk dat ze Sanremo nogmaals proberen. Maar ik zie nog een aantal hele prima namen in deze competitie, en heel benieuwd naar de liedjes. Goed om te zien dat de Italianen hun selectie weer zo professioneel aanpakken.

 7. Dick schreef:

  Grande Amore vond ik persoonlijk niks maar het scoorde wel. Verder vind ik dat Italië de laatste jaren weinig interessants brengt op het ESF en eindigen zo ook regelmatig terecht in de achterhoede.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Ik kan me de tijd niet heugen dat Italië in de achterhoede eindigde…

 9. Br@m schreef:

  Hier kan ik nu al reikhalzend naar uitkijken. Ik ga zeker een aantal avonden volgen. Leuk dat Il Volo wederom meedoet; ik vond Grande Amore in 2015 een heerlijk nummer. De enige van de bekende namen waar ik totaal niks aan vind is Loredana Bertè; zij is de zuster van Mia Martini, maar zo goed als ik Mia vond zo vreselijk vind ik Loredana.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Hoewel er niets fout is aan de uitvoering van de nummers van ‘Il volo’, heb ik het zelf wel helemaal gehad met die quasi klassieke nummers. Italië, doe maar wat anders, liefst een Mia Martini-esque passioneel, Italiaans levenslied.