Interne keus voor San Marino

You may also like...

8 reacties

 1. Robert schreef:

  Op de een of andere manier gun ik het kleine San Marino altijd wel een succesje.
  Maar dan in 2019 wel met een betere inzending komen a.u.b.

 2. Ria NL schreef:

  Ik gun het San Marino ook van harte, maar dan moeten ze wel met een echt goed liedje komen. Ik ben heel benieuwd wat ze voor verrassing voor ons in petto hebben.

 3. Kenny schreef:

  Ik zou het ook heel leuk vinden als San Marino de finale haalt. ;)

 4. Leendert Jan schreef:

  Ik heb nog nooit iets ook maar fatsoenlijks gehoord uit San Marino en ik heb weinig hoop dat het er ooit van zal komen, dus ik zou dit land missen als kiespijn als het zou afhaken.

  • Kenny schreef:

   Dan hebben toch nog een circus act tussendoor. Kamil show van Armenië deed het afgelopen jaar best goed in de voorronde, maar ik denk dat dit het niet wordt ;)

 5. joyce schreef:

  Ik heb altijd gewenst dat San Marino eens hoog zal eindigen. Maar als die mislukte Kenpop gaan sturen mogen ze van mij alvast oprotten! Door zo’n soort onzin te sturen word Esc meteen negatief bekeken en noemen mensen het meteen het circusfestival enzo verder. Vorig jaar was er al negatieve commentaar over Netta met haar liedje waar ze kippengeluiden in maakte. Zij zelf en haar lied vielen achteraf wel nog mee als je ziet dat San Marino hoogst waarschijnlijk een mislukte Ken pop gaat sturen. Ik denk dat we 75% zeker kunnen zeggen dat die gaat want hij werkt samen met Italiaanse producers aan een lied.

 6. Jan Greeve schreef:

  Om nu direct Rodrigo Alves af te serveren als kermis-act gaat mij een beetje ver. Wie weet zingt hij wel als een nachtegaal.