Jonida Maliqi voor Albanië naar Eurovisie Songfestival

You may also like...

21 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Instrumentaal best mooi, ze heeft een goede stem maar wat een dramatisch gegil, met moeite af te luisteren..

 2. PeterV schreef:

  Mooi maar toch ff wenne…mede omdat Mall afgelopen jaar mijn favoriet was/is in Lissabon

 3. Werner schreef:

  Kan mij niet bekoren

 4. riccardo schreef:

  Het eerste stuk van het nummer pakt me maar lost daarna de verwachtingen niet in. Na halverwege zijn ze me kwijt. Het refrein is een zeur. Gaat vast nog aan gesleuteld worden. Niet heel sterk maar ook niet heel slecht.

 5. RobbieR schreef:

  Naast Mirud, vond ik Jonida ook goed. Mooie inzending.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Mooie, unieke inzending. Gaat niet winnen omdat het niet genoeg herkenbaar is voor het grote publiek, maar bravo voor Albanië dat het geen grijze muis heeft ingezonden, maar iets wat eigenzinnig ien eerlijk is. Dit zal lopend het seizoen zeker zijn aanhangers hebben. Ik ben er een van.

 7. Paysbart schreef:

  Goede start van de 2019 Editie. Mooie inzending en leuk dat het in Albanees blijft.

 8. Kenny schreef:

  Ik vind het denk ik wel de beste keuze voor Albanië. Het mag wel iets minder schreeuwerig. ;)

 9. Leendert Jan schreef:

  Ik ben niet echt onder de indruk. De Albanezen zijn eindelijk zo verstandig om een nummer te kiezen waar een hele minuut uitgeknipt hoeft te worden, jammer dat het dan een nummer is waar uiteindelijk niet veel in gebeurt. En ik vind haar helemaal niet zo goed zingen; vind het in elk geval niet prettig in het gehoor liggen. Vorig jaar hoorde je wel meteen dat Eugent een prima stem had. Afwachten maar even hoe de versleutelde versie gaat klinken, maar normaal gesproken lijkt me dit geen nummer dat voor de prijzen gaat meedoen.

 10. Br@m schreef:

  Ik ben niet echt enthousiast over dit nummer. Zeker de eerste minuut is erg saai; daarna komt het nummer wat meer tot leven wat het meteen een stuk aangenamer maakt om naar te luisteren. Heel benieuwd hoe de uiteindelijke versie gaat klinken.

 11. Ria NL schreef:

  Ik ben heel blij met deze overwinning. Ik vind het een prachtig liedje en het was vanaf het eerste moment dat ik het hoorde mijn favoriet. Ik ben ook blij dat het in het Albanees gezongen zal worden in Tel Aviv en dat ze niet overstapt op een goedkope Engelstalige versie. Ik zal zeker op haar stemmen in mei !!

 12. Francesca schreef:

  Soni Malaj vond ik persoonwelijk wel leuker. Maarr goede keuze!

 13. Rene schreef:

  Op zich wel interessant lied qua melodie. Ze heeft wat mij betreft echter een zeer onprettig stemgeluid en zingt ook niet al te best

 14. Misthere schreef:

  Wikipedia er maar even op na getrokken. De nrs welke vooral door naar de finale gingen voor Albanië zijn de uptempo songs. De ” typisch ” dramatische inzendingen van Albanië doen het over het algemeen niet goed, op Suus na. Maar goed, die inzending was ook in meerdere opzichten uniek te noemen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Albania_in_the_Eurovision_Song_Contest

 15. Robert schreef:

  Mooi lied, maar een “gewijzigde versie” zou geen gek idee zijn:
  Het is nog te ontoegankelijk voor Europa.

  Maar hoe dan ook wel in het Albanees gezongen

 16. Dick schreef:

  Het nummer begint intrigerend (en wat fijn dat live orkest1), maar vervolgens worden de hooggespannen verwachtingen niet waar gemaakt helaas. Los van het feit dat de taal ook niet helpen zal op het ESF. Maar bij dit land moet je altijd wachten op de uiteindelijke versie want er wordt altijd enorm aan geschaafd dus wie weet hoe het uiteindelijk gaat klinken…

 17. inez schreef:

  niet mijn ding de vorige inzending van albanie vond ik wel super

 18. GerardMartin schreef:

  Ach wat zal ik er van zeggen…..niet onaardig maar ook eigenlijk niet meer dan dat. Ik denk in ieder geval niet dat de Albanrzrn zich zorgen hoeven te maken dat ze volgend jaar het festival moeten organiseren.
  Groot pluspunt vind ik wel dat ze een orkest achter zich heeft….om niet te zeggen een héél groot pluspunt!

  • Leendert Jan schreef:

   Waarom is dat een pluspunt? Straks op het songfestival heeft ze dat niet en klinkt het nummer heel anders.

 19. Michael Adam schreef:

  Aardig nummer. Ik hou van die etnische atmosfeer die er gecreëerd wordt en dat het gezongen wordt in het Albanees is een pluspunt. Uiteraard wordt het lied nog iets bijgewerkt. Ik ben positief.