Letland selecteert 16 kandidaten

You may also like...

6 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Letland heeft weer geen zin in een finale, wat een armoe zeg.
  Het redelijkst om aan te horen is dan nog Markus Riva.

 2. Leendert Jan schreef:

  Ik ga niet eens proberen dit allemaal aan te horen. Letland heeft twee goede jaren gehad dankzij Aminata, maar daarvoor en daarna was het helemaal niks. Ik kan me herinneren dat ik Markus Riva in de Letse voorronde van 2015 (of 2016 misschien) best oké vond, dus ik vestig mijn hoop maar op hem.

 3. Dick schreef:

  Bedenkelijk niveau ik kan helaas niet anders zeggen. Riva springt er wat mij betreft nog een beetje positief uit.

 4. Michael Adam schreef:

  Ik vind het lastig beoordelen omdat dit audities zijn.

 5. Ria NL schreef:

  Ik ben ook helemaal niet te spreken over de liedjes voor Letland, er zit er niet één tussen waar ik enthousiast van word.

 6. Kenny schreef:

  Inderdaad geen een nummer is goed. Dan maar Markus Riva.