Litouwen met 49 kandidaten in voorronde

You may also like...

4 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik hoop op net zo ’n pareltje als “When we ‘re old”.

 2. Wim48 schreef:

  Allemachtig! Zo’n voorronde en dan met rotzooi naar het songfestival gaan.

 3. Leendert Jan schreef:

  Altijd een uitgebreide voorronde en maar zelden een goede inzending. Ik heb er ooit een artikel over gelezen waarom; een omroep die eigenlijk geen geld heeft voor andere grote evenementen en toch zendtijd moet vullen, en een muziekmarkt die geen andere mogelijkheden heeft om zijn artiesten in de spotlight te krijgen. Dan krijg je dus dit. Laten we positief blijven: When We’re Old was een heel mooi liedje. En in Wenen en Stockholm had Litouwen toch ook heel aardige inzendingen. Er kán dus best iets leuks uit komen.

  • Kenny schreef:

   Letland, Litouwen en Estland kunnen de finale halen. Maar bij deze landen is het altijd maar afwachten. ;)