Dit zijn de presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2019

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Gerrit schreef:

  Waarom vier, Petra Mede kon het toch ook alleen.

  • Eddy Van Notegem schreef:

   Je moet met 4 zijn om te kaarten hé. Wat moeten ze anders doen tijdens de liedjes ?

  • Bt schreef:

   Dat is niet geheel waar, voor de schermen leek het allemaal goed te gaan, maar achter de schermen was het heel veel stress voor haar. En werd het haar uit eindelijk ook teveel.

   Er wordt altijd heel makkelijk gedaan over de presentatie maar het is best een moeilijke klus, je moet meestal in een taal die niet je moeder taal is mensen zien te overtuigen dat ze naar een goeie show kijken.

   Om zo’n show alleen te dragen is niet te doen en moet je als organisatie ook niet willen, niemand die je kan opvangen wanneer het mis gaat. Daarbij kost zon avond best veel energie, ook omdat de podias telkens groter worden en de organisatie veel verwacht van de co host.

   4 is inderdaad best veel, en vorig jaar was ook best veel van het goede maar 3 host zou een ideale situatie zijn. 2 die de show aan elkaar praten en 1 in de green room.

  • GerardMartin schreef:

   En Petra deed dat méér dan uitstekend en met veel humor! Al die presentatorenclubjes met hun uitgekauwde flauwe grapjes hoeft van mij echt niet.

  • GerardMartin schreef:

   Nou oké een duo dan.

 2. Joss schreef:

  Inderdaad , waarom vier ? Maakt de shows onoverzichtelijker /saaier en onnodig langer !!!

 3. PeterV schreef:

  Bar en Erez in de Mainhall, Assi en Lucy in de Greenrook zal wel…

 4. ed gentenaar schreef:

  ja maar je moet weten israel wint maar eens in de 20 jaar en zweden wint vaker en met minder jaren er tussen en petra mede mag van mij ieder jaar het doen waar dan ook gewoon inhuren portugal had 4 mensen nodig was ook teveel

 5. Bloemetjesjurk schreef:

  Bah, weer 4 presentatoren. Vind ik helemaal niet leuk. Van 2 in 1979, naar 3 in 1999 en nu 4 in 2019. Op naar de 5 bij een volgende overwinning? Succes Israel.

  • MarkusRotterdam schreef:

   Ja inderdaad. Nog meer grappen en grollen, nog meer diepte interviews en nog meer ego’s op een podium. Is er ook voor de presentatoren een max net als het aantal artiesten op een podium??