Hera Björk opnieuw deelnemer in IJsland

You may also like...

8 reacties

 1. Damsco schreef:

  Lol @ Hatari. Een soort gay sm/leather industrial versie van Rammstein. :D Ik ben benieuwd of de IJslanders het lef hebben om zoiets naar Tel Aviv te sturen. Eigenlijk hebben ze niets te verliezen; de afgelopen jaren hebben ze steeds op veilig gespeeld en de finale niet gehaald, dus beter kiezen ze nu voor iets dat wat controversiëler en meer uitgesproken is. Het nummer van Friðrik Ómar vind ik op zich ook nog wel aardig gecomponeerd en geproduceerd, maar doe mij toch maar Hatari. De jury’s zullen hier hoogstwaarschijnlijk niet voor gaan, maar soit, voor de afwisseling en het entertainment-gehalte vind ik het wel geinig.

  • Hans P. schreef:

   Kunnen ze niet gewoon voor het beste liedje kiezen in plaats van iets controversieels en/of uitgesproken? Juries bepalen 50% van het resultaat hè.

 2. Matje schreef:

  Heb net de nummers beluisterd maar om eerlijk te zijn ben ik bang dat IJsland weer niet gaat imponeren op het ESF. Enkele nummers zijn leuk maar niets dat uitsteekt boven de massa. Wat Hatari ( Haat) betreft , een en al gimmick , slap aftreksel van het Hongaarse lied van afgelopen jaar .

 3. Nordman schreef:

  Mijn favorieten zijn

  1.Friðrik Ómar – What if I can´t have love?
  2.Tara Mobee – Fighting for love
  3.Þórdís Imsland – What are you waiting for

  Vooraf gedacht dat Hatari echt niks voor mij zou zijn en dat vind ik nog steeds, echter is het refrein wel te pruimen. De zanger vind ik afschuwelijk. Ik hoop dan ook dat het niet wint.

 4. Joëlle schreef:

  Oh, wat waren “je ne sais qoui” en “this is my life” lekkere nummers!

 5. Ria NL schreef:

  Van mij mag Hera Björk haar koffers pakken voor Tel Aviv. Ik vind haar liedje het mooiste dat er bij zit, maar dan wel de IJslandse versie.

 6. Leendert Jan schreef:

  Niet heel veel soeps in deze nationale finale. Ik vind Hera Björk wel het beste klinken, al is het nummer ook wel een beetje saai. Anders Tara of Kristina maar.

 7. GerardMartin schreef:

  Ik word niet opgewonden van IJsland en als het dan toch moet dan maar Hera.