‘Katerine Duska zingt voor Griekenland in Tel Aviv’

You may also like...

14 reacties

 1. Kenny schreef:

  Griekenland was afgelopen jaar mijn winnaar. Maar dit jaar denk ik niet. Ik weet natuurlijk nog niet met wat voor een nummer ze komt, maar aan de video clips hierboven te zien vind ik het niet bijzonder.

 2. Ria NL schreef:

  Ook ik had Griekenland vorig jaar in mijn persoonlijke top 3 staan ik had haar graag teruggezien in de finale. Zo op het eerste gehoor afgaande, ben ik niet erg onder de indruk van de zangstem van Katerine Duska , al is het natuurlijk nog even afwachten wat het liedje zal zijn.

 3. RobbieR schreef:

  Ik vond de inzending verleden jaar ook ondergewaardeerd, toch vind ik deze zangeres ook Interressant klinken en zij heeft ook in haar eigen taal gezongen.

 4. RobbieR schreef:

  Ik vind haar stem Interressant.

  https://m.youtube.com/watch?v=d2_BtgM7Qjs

 5. riccardo schreef:

  Weer zo een die zo’n soort Amy Winehouse accent doet, niet prettig. Alsof de kukident ieder moment los kan laten. Wie weet wordt de compositie briljant.

 6. Marc schreef:

  Afschúwelijke stem! Brrrrrrrr

 7. Dick schreef:

  Afwijkend stemgeluid, ben er niet weg van…. Griekenland is in mijn ogen vorige editie onterecht uitgeschakeld in de semi, komen ze weer eens met iets moois in de eigen taal wordt het niet begrepen kennelijk.

 8. GerardMartin schreef:

  Je moet er van houden zal ik maar zeggen….ik niet.

 9. Ria NL schreef:

  Ik ben niet zo te spreken over de stem van Katerine Duska. , maar dat zegt nog niet zoveel. Eerst maar een haar liedje voor Tel Aviv afwachten. De Griekse inzending van vorig jaar “Oniro mou” vond ik prachtig en vond het erg jammer dat zij de finale niet heeft gehaald. Eigenlijk hoop ik op een liedje in dezelfde stijl. Afwachten maar…

 10. Br@m schreef:

  Wazige muziek van een Amy Winehouse kloon. Dit hoeft voor mij niet. Hopelijk wordt er voor het ESF nog wat fatsoenlijks in elkaar geflanst.

 11. Leendert Jan schreef:

  Ik weet niet of ik haar echt goed vind, maar ik vind haar wel interessant. Haar stemgeluid zou een trucje kunnen zijn, haar muziek vind ik wel bijzonder. Griekenland speelt over het algemeen nogal op safe, met flauwe pop en de gedachte dat een folkloristisch sausje meteen een interessant nummer maakt. Ik vond Yianna Terzi bijvoorbeeld maar weinig aan. Dit klinkt in elk geval een beetje ánders. Ik ben wel benieuwd naar het nummer.

 12. Tippy2 schreef:

  Niet verkeerd, ik hou er wel van.

 13. robbert-rotterdam schreef:

  Ze maakt me nieuwsgierig. Ik vind haar wel wat hebben. In elk geval niet 13 in een dozijn. Maar zoals altijd: het liedje is niet onbelangrijk en daar gaan we binnenkort mee kennis maken.