Lake Malawi voor Tsjechië naar songfestival

You may also like...

24 reacties

 1. Bloemetjesjurk schreef:

  Wel een lekker nummer. Beetje combi Justin Timberlake en Robin Bengtsson. Origineel? Mwah niet echt. Wel een lekker radio hitje. Succes Tsjechie!

 2. RobbieR schreef:

  Kruising tussen hun eigen inzending in 2018 en Zweden 2018.
  Klinkt leuk, maar daar win je het ESF niet mee.

 3. Sake schreef:

  Prima, eigentijdse inzending. Absoluut finale! Zie het ook nog wel hoog eindigen. Good luck Tsjechie!

 4. Deniz schreef:

  Dit is denk ik wel iets wat Nederland leuk vindt. Het sfeertje doet me een beetje denken aan De Jeugd Van Tegenwoordig met Sterrenstof. IK vind het zelf er goed, mijn 2e tot nu toe.

 5. Kenny schreef:

  Grappig nummer. Ik heb hier ook voor gestemd in de app. Ik denk alleen niet of Tsjechië hoog gaat eindigen. Ze maken wel kans op de final. We moeten de andere landen nog afwachten, maar ik denk niet dat Tsjechië in mijn top 10 komt dit jaar.

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Nou….wat moet ik er over zeggen…beetje zouteloos nummer. Veel van niks. Is nergens interessant, spannend of gedurfd. Dit hoeft voor mij niet. Tijd om de nootjes te halen.

 7. Nordman schreef:

  Leuk nummer met 80s invloeden. Mijn nummer 1 op dit moment

 8. Misthere schreef:

  Britpop uit Czech Republic…. inderdaad, dat klinkt dubieus en dat doet t ook.

 9. Leendert Jan schreef:

  Mwah, beetje zouteloos en voortkabbelend. Het was wel één van de betere nummers waar de Tsjechen uit konden kiezen, maar ik krijg het er niet erg warm van.

 10. riccardo schreef:

  Makkelijk verteerbaar commercieel nummertje waar ze met een goeie live act hartstikke leuk mee zouden kunnen scoren.

 11. Kenny schreef:

  De meeste reacties in youtube zijn negatief. Iedereen had het liefst True Colors zien winnen. Maar dat snap ik nou niet. Friend of a Friend heeft nog een beetje pit. True Colors is meer een slechte versie van Blackbird (Finland 2017)

 12. Jan Greeve schreef:

  Heerlijk nummertje, gaat erin als koek bij mij.

 13. Ria NL schreef:

  Ik vind “Friend of a Friend” gezongen door Lake Malawi een leuk liedje maar mijn grote favoriet was toch wel Barbora Mochowa met True Colors, dus ben ik toch wel een beetje teleurgesteld, maar ik vind het in elk geval vele malen beter dan Frankrijk en ik wens ze veel succes in Tel Aviv.

  • Gilles schreef:

   Ik zit blijkbaar vaak op dezelfde lijn als jij, Ria. Ook mijn grote favoriet was True Colors. (En voor Frankrijk Seemone.) Van de gekozen nummers krijgt Albanië mijn voorkeur.

   • Ria NL schreef:

    Albanië is tot nu toe ook mijn nr. 1, dus we zitten inderdaad aardig op dezelfde lijn

 14. JvE schreef:

  Tja,leuk nummertje en ik gun Tsjechie zeker een finaleplaatsje,maar ik zie dit niet meedoen voor de prijzen…

 15. Rick schreef:

  Best leuk, zo,n nummer om je CD mee op te vullen.

 16. Joss schreef:

  Als je twee jaar achter mekaar uit dezelfde vijver gaat vissen wordt je afgestraft ! Ik vond het boekentasmummer van vorig jaar al niks en dit helemaal niet ! Wat het nog onnozeler maakt is het damesstemmetje wat zegt/zingt …. i’m only a friend ! GEEN FINALE !!!!

 17. robbert-rotterdam schreef:

  Leuk en vlot liedje, al gaf ik de voorkeur aan True colors van Barbora, omdat ik dat bijzonder vond.
  Toch zie ik dit nummer moeiteloos doorgaan naar de finale, omdat het zowel door televoters én jury’s gesteund zal worden. Televoters, vanwege de vlotheid van het nummer en het leuke koppie van de zanger, jury’s omdat het lied heel goed in elkaar zit. Frankrijk en Spanje zijn typische televotingnummers, die bij jury’s in het rechterrijtje belanden, waardoor ze voor de echte top geen rol meer zullen spelen.

 18. Dick schreef:

  Persoonlijk vind ik het een slappe spinoff van wat Timberlake doet. Men zal het best eigentijds vinden maar ik zie hier geen winnaar in. Finale halen zal denken ik wel lukken dankzij de jeugd die zullen televoten…

 19. ~ René ~ schreef:

  Wat een summier bericht over de stemming en zo. Vind ik jammer. Deze weblog blinkt juist uit om in één oogopslag te zien hoe er gestemd is. Maar ja, dit keer niet dus.
  Ik ga jullie helpen:

  -. (positie); (– + — = — pnt.) (internatnl. jury, dan televote, dan totaal); Artiest; Lied

  1. (12 + 10 = 22pnt.) Lake Malawi – Friend of a Friend
  2. (06 + 12 = 18 pnt.) Jakub Ondra – Space Sushi
  3. (10 + 08 = 18 pnt.) Pam Rabbit – Easy To Believe
  4. (12 + 06 = 18 pnt.) Barbora Mochowa – True Colors
  5. (08 + 04 = 12 pnt.) Andrea Holá – Give Me A Hint
  6. (06 + 03 = 09 pnt.) Tomáš Boček – Don’t Know Why
  7. (03 + 02 = 05 pnt.) Jara Vymer – On My Knees
  8. (04 + 01 = 05 pnt.) Hana Barbara – Poslední slova tobě

 20. ~ René ~ schreef:

  Mijn favoriet is dus laatste geworden … en drie keer 18 punten, het lijkt 1969 wel …

  Nr. 1 aardig; nr. 2 aardig; nr. 4 mooi; nr. 8 allermooist en de rest deed me niet veel.

  Maar toch … wat ben ik blij met Europa, zulke nationale finale, niet sterk maar hoe dicht we met z’n allen bij elkaar zijn gekomen, dit hadden we begin jaren 80 toch nooit durven dromen. En ondanks we (in ieder geval ik) onze eigenheden door willen laten klinken, willen we ook laten zien hoe zeer we hetzelfde zijn.

 21. GerardMartin schreef:

  Makkelijk riedeltje, het kabbelt lekker voort. Niet mijn ding, het doet me niets maar ik heb er ook niets tegen.

 22. Bandido - Georgia schreef:

  Heerlijk nummer, mag voor mij direct door naar de finale. Ik zie het niet winnen, maar het is lekker eigentijds en fris. Ik zie dit zomaar een radiohit worden.