Miki is de Spaanse kandidaat voor Tel Aviv

You may also like...

30 reacties

 1. Paysbart schreef:

  ….en waarschijnlijk weer bottom 5 voor Spanje…….

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Deze stijl hebben we vaker gehoord en dit genre werd niet altijd met succes bekroond. Ik vind die act ook té ADHD. Niet alleen Miki zelf is hyperactief, maar degenen die hem omringen maken het wel erg bont.
  Misschien kan hij er qua score nog een Ole, ole, het liedje van Frankrijk enkele jaren geleden. Dat werd 14e of zo. Sommige televoters gaan zijn liedje misschien wél leuk vinden.

 3. Inez schreef:

  Oh wat ben ik blij mijn favoriet heeft gewonnen in Spanje

 4. GerardMartin schreef:

  Hier geloof ik écht niet in, die eindigt bij de laatste vijf in mei.

 5. BEN schreef:

  Miki heeft ook geen al te beste stem. De act zal het moeten dragen. Maar ja altijd verzekerd van de finale…wat let hun.

  • Good Riddance schreef:

   Iedereen doet altijd net alsof het iets positief (alsof het een voordeel is) als je al bij voorbaat in de finale staat. Terwijl je nou niet bepaald kunt zeggen dat ze vaak winnen. Engeland en Spanje scoren juist slecht.

   Ik zou niet eens tot de big 5 willen behoren! Je mist de spanning van de halve finales, kunt je land niet aanmoedigen in de halve finales, etc. De halve finales zijn daardoor minder leuk. Bovendien kunnen landen die wél in de halve finales staan hun lied tweemaal promoten. Dat kunnen zij niet. (Ja, de organisatie laat wel degelijk de nummers van de big 5 eventjes horen, maar dat is een paar seconden, geen 3 minuten, zoals de optredens wel hebben.)

 6. robbert - rotterdam schreef:

  Niet erg mijn smaak, maar dan hebben ze alvast een nummer dat de finale kan openen.

 7. Michael Adam schreef:

  Fantastische winnaar in Spanje. Lekker energiek!

 8. Dick schreef:

  Wat een complete bagger is dit, sorry hoor. Kabouter plop niveau. Zal in de finale hier en daar onder de televoters wel wat puntjes sprokkelen maar de juries gaan dit compleet negeren.

 9. Ria NL schreef:

  Dit zag ik niet aankomen, maar ik ben al blij dat “Muérdeme ” niet heeft gewonnen, daar had ik nog minder mee. “La Venda” vond ik in de 3 minuten versie niet onaardig maar toch vond ik zijn optreden niet vervelend om te zien. Het zal waarschijnlijk geen toppositie worden in Tel Aviv, maar het kan erger.

 10. Peter schreef:

  Het is in ieder geval vrolijk en stukken beter dan de winnares van vorig jaar.

 11. Joss schreef:

  Hier heb ik geen woorden voor ! Slecht ! Finale: plaats 21-25 !

 12. Leendert Jan schreef:

  Dat folkachtige riedeltje erin vind ik nog wel aardig (aan zijn shirt te zien komt Miki uit Galicië), maar het is wel erg naar de achtergrond gemixt en in dit drukke gedoe valt het weinig op. Ik heb er niet veel vertrouwen in dat dit veel gaat doen. Te rommelig, geen geweldige stem, en Spanje maakt vaak geen erg gelukkige keuzes voor de podiumact.

 13. wiepie schreef:

  Waar heb ik dit eerder gehoord??

 14. Marc schreef:

  Het nummer zelf is niet slecht, vind het zelfs best wel leuk, maar wàt een slecht optreden! Nog veel werk aan de winkel voor Spanje!

 15. Misthere schreef:

  Een aanstekelijke middenmoter. Zo’n nummer als deze is licht verteerbaar tijdens Eurovisie maar smaakt goed in het geheel. Qua joligheid een beetje Francesco Gabbani stijl maar dan zonder aap. En de kansen voor Spanje worden groter wanneer er veel ballads in de finale zitten… dus ja, een goede keus!

 16. Jan Greeve schreef:

  Nog nooit zoiets origineels gehoord, prachtig gezongen, de act… van absolute wereldklasse!!! Spanje gaat winnen dit jaar, gesneden koek.

 17. Deniz schreef:

  Wat een positiviteit is hier weer te vinden. Waarom is 80% van mensen hier altijd zo negatief om alles. Tuurlijk het kan je smaak niet zijn, maar geef dan in ieder geval een uitleg waarom het niet geweldig is.

  Overigens snap ik niet waarom op Miki en La venda gehaat wordt, het was mijn favoriet en klinkt lekker zomers. Niet alles hoeft een Secret Garden ballad te zijn.

 18. Dirk Marko schreef:

  Vrolijk nummer, wat enthousiast gebracht wordt. Maar vocaal is er nog veel werk aan de winkel.

 19. Nordman schreef:

  Ben het eens met het enthousiasme waarmee de zanger zingt, dat maakt het toch wel leuk om naar te kijken vind ik. Het lied is niet bijster origineel, maar vervelend ook niet. Gevalletje wel aardig, maar daarmee scoor je niet.

 20. Tippy2 schreef:

  Ik vind het toch een gevalletje heel vervelend…

 21. HJ schreef:

  Spanje gaat voor de laatste plaats. In elk geval hogere notering dan Nederland, dat de finale dit jaar niet zal halen.

 22. MarkusRotterdam schreef:

  Ik zou dit heel erg graag geweldig willen vinden, Miki heeft een sympathieke uitstraling en ik gun de Spanjolen wel weer een keer een goede klassering, maar dit gaat ‘m weer niet worden ben ik bang. Slecht gezongen, veel te druk. Nee laat maar. Hoewel je nooit weet waar de concurrentie mee gaat komen. Het begin heeft trouwens iets weg van “Sofia”

 23. riccardo schreef:

  Dit vind ik nou een goedkope riedel. (Hoi GerardMartin😂)

 24. GerardMartin schreef:

  Hoi riccardo😉

 25. Gilles schreef:

  Wat een opgeklopte en gratuite vrolijkheid… Hier lust ik geen pap van. De jury’s wellicht ook niet.

 26. Sake schreef:

  Jeeetje, er waren veel betere nummers bij. Eerlijk, dit vond ik de minste. Weer ergens onderaan voor Spanje, ben ik bang, zo jammer.