Tamara Todevska zingt voor Noord-Macedonië

You may also like...

7 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind Tamara wel een aardige zangeres. Nu nog een mooi liedje, het liefst in de stijl van “Doma” hum Junior bijdrage van 2018.

 2. RobbieR schreef:

  Ik vond de bijdrage in 2008 zo slecht nog niet. Werden ze niet 10e?

 3. Richard schreef:

  Ik vond haar bijdrage in 2008 best leuk. Graag in het Noord-Macedonisch

 4. Leendert Jan schreef:

  Zou leuk voor haar zijn als ze de reeks fiasco’s voor haar land eindelijk eens kan doorbreken.

 5. Kenny schreef:

  Noord-Macedonie? Ik heb wel iets gehoord over een naam verandering. Het is wel even wennen. ;P

  • robbert-rotterdam schreef:

   De naamswijziging is ternauwernood door de parlementen van Griekenland en Macedonië gekomen. In Griekenland kreeg Tsipras zelfs een motie van wantrouwen aan zijn broek, die hij net overleefde. Maar idd FYR Macedonië wordt dus Noord-Macedonië, hoewel ik niet weet of de naamswijziging met onmiddelijke ingang is voltrokken, of dat er eerst nog procedures moeten doorlopen worden om deze officieel te maken.

 6. Ria NL schreef:

  Ik vond nog een mooi liedje van Tamara, Hier werd zij 2e mee in de finale van Macedonië in 2014 ; ‘”Brod shto tone ” Als haar liedje voor 2019 in deze stijl zou zijn, hoor je mij niet klagen. Hieronder de link:

  https://www.youtube.com/watch?v=XbnXGFMcqbQ