Bekende namen in 2e ronde Melodifestivalen [upd]

You may also like...

11 reacties

 1. Br@m schreef:

  Deze voorronde is een stuk beter die die van vorige week. Mij bevallen de nummers van Andreas Johnson, Jan Malmsjö, Hanna Ferm & LIAMOO en Margaret het best. Ben vooral benieuwd hoe Jan Malmsjö het er live van af gaat brengen. Ik vind met name het refrein van zijn nummer erg catchy.

 2. Nordman schreef:

  Van mij mogen door naar de finale: Liamoo en Hanna en Andreas Johnson
  AC: Margaret en Jan

 3. Joss schreef:

  Wat is het liedje van Margaret slecht zeg !!!!

 4. Bjorn schreef:

  Andeas johnson was goed daarna kwamen een paar artiesten die gewoon niet kunnen zingen. Hanna Ferm & LIAMOO hebben een goed nummer alleen zongen ze een paar vals en vooral Hanna gaat alle kanten op. Margaret is gewoon K3 muziek op zijn Zweeds.

 5. Rene schreef:

  Ik vond de kwaliteit wederom om te huilen! Enige nummer dat ik nog enigzins kon waarderen was ‘I love it’ en dat wordt dan laatste..

 6. Nordman schreef:

  In ieder geval blij dat Liamoo en Hanna in de finale staan, al had ik meer verwacht van het lied. Andreas vond ik ook goed. Malou was verrassend, maar vond het meer iets voor het junior songfestival. Margaret valt live toch wel tegen. Leuk nummer dat wel, maar het lijkt wel alsof ze nooit 100% geeft. Ik zie dat graag bij een artiest.

 7. riccardo schreef:

  Hold you, sterk optreden met een simpele maar zeer effectieve achtergrond, terecht door.

 8. GerardMartin schreef:

  Niet om over naar huis te schrijven alhoewel ik die ietwat belegen man wel leuk vond maar bij voorbaat kansloos.