Carousel wint Letse finale

You may also like...

32 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Ook meer sfeer in plaats van een lied. Mij net iets te veel herhaling en zeurderig, maar wel beter dan de rest in de finale van Letland dit jaar.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Dit zou interessant kunnen zijn, maar blijft steken in een poging tot. Al de quasi-mooie beelden ten spijt. Het begin van het lied wekt verwachtingen, maar na 2 minuten weet ik het wel en zet ik van verveling de muziek af.

 3. Joss schreef:

  Ik vind dit helemaal niet slecht ! Gaat zeker opvallen op het ESC podium ! Finale behoort zeker tot de mogelijkheden !

 4. Pietje schreef:

  Het herhaalt zich nogal he. En saai saaier saaist

 5. Leendert Jan schreef:

  Het is een beetje suf, maar in tegenstelling tot Slovenië hoor ik hier nog iets gebeuren in het nummer. Maar nee, sterk is anders.

 6. Kenny schreef:

  Grappig nummer. Inderdaad wel eentonig. Dit vind ik nog het leukste van de 4 landen die deze avond hun nummer bekend hebben gemaakt.

 7. Melissa schreef:

  Ik ook, Kenny. Maar als dit het niveau is van dit jaar mag ik toch hopen dat Duncan met iets beters gaat komen zeg…

 8. Br@m schreef:

  Vreselijk saai en eentonig; dit blijft geheid steken in de halve finale.

 9. Nordman schreef:

  Niet slecht, maar vlak en saai. Regie wel goed uitgevoerd.

 10. Bandido - Georgia schreef:

  Leuk sfeervol melodietje, maar na negentig seconden weet je het wel. En ja, dan heb je natuurlijk nog zo’n negentig te gaan…

 11. Ria NL schreef:

  Ik was hier wel verrast over, ik had de liedjes van Letland van te voren niet gehoord, maar ik moet zeggen dat ik het best een mooi liedje vind.

 12. Jarno schreef:

  Vlak middle of de road nummertje wat opzich niet slecht is maar waarschijnlijk weinig indruk zal maken in mei.

 13. Kenny schreef:

  Het is tot nu toe geen geweldig eurovisie jaar. Des te meer kans voor Duncan om te winnen. ;)

  • Nordman schreef:

   Pas op voor de Belgen en misschien wel de Ieren. Vooral België is op dreef en het zou zomaar kunnen dat ze het dit jaar gaan flikken.

   • Will Geerts schreef:

    Maar neen, het wordt weer Rusland / Oekraine waarbij Sergej weer verliest hahahaha

   • Wim48 schreef:

    Dat zou een stunt zijn :-) Maar Rusland gaat echt niet winnen, heeft teveel vijanden gemaakt. En met de Russen die her en der in Europa wonen, ga je echt geen songfestival winnen. Gelukkig hebben we de jury nog, die Rusland in 2016 van de overwinning heeft afgehouden.

   • Inez schreef:

    Ik kom uit België ben er benieuwd naar het nummer van Eliot

 14. GerardMartin schreef:

  Aardig en halve finale waardig maar meer zal er niet inzitten vrees ik.

 15. Dirk Marko schreef:

  Saai is ook het woord wat bij mij opkomt.

 16. Inez schreef:

  Niet mijn ding markus was beter

 17. Tippy2 schreef:

  Niet vervelend

 18. Jan Greeve schreef:

  ik dacht eerst “ja” maar toen toch “nee”.

 19. MarkusRotterdam schreef:

  Ik weet het niet met dit nummer. Nu 3 x beluisterd maar eigenlijk boeit het me nog steeds niet. Lijkt soms op een vleugje jazz, country en middle of the road muziek. De ingrediënten passen echter niet bij elkaar.

 20. Dick schreef:

  Goedbedoelde poging tot…. ja wat eigenlijk…. weet niet of ik dit nou leuk vind – apart OF eigenlijk tegen vind vallen en dat is geen goed teken. De juries zullen dit misschien nog net de finale instemmen waar het dan onderaan gaat eindigen…

 21. HJ schreef:

  Verschrikkelijk saai!

 22. Esmee schreef:

  Met een heel bijzondere staging en act valt er iets van te maken. Maar ik zou alleen niet zo gauw weten wát.

  En ik versta haar bij tijd en wijle niet zo goed, daar moet ook nog wat aan gebeuren.

 23. riccardo schreef:

  Dit zou ik een sympathiek en aardig liedje kunnen noemen. Het is wel zo dat je na de eerste minuut al een complete reprise krijgt van wat daarvoor te horen was. De best leuke inleiding herhaalt en herhaalt totdat je er op het eind achter komt dat het allemaal een stuk minder spannend afliep dan waar het zich in eerste instantie voor liet aanzien. Less is a bore, in dit geval.

 24. Dick schreef:

  Begint interessant maar dat gevoel ben ik iig al na een minput kwijt. Voortkabbelend zeurderig en nergens echt opvallend. Weer een kansloze inzending erbij dit jaar….. het dreigen 3 hele lange avonden te worden in mei:-(.