Duo Zala en Gašper voor Slovenië naar Tel Aviv

You may also like...

30 reacties

 1. Matje schreef:

  Het is niet mijn ding. Studioversie gaat nog maar live is er nog veel werk te doen. Slovenië blijft in de semi steken ben ik bang.

 2. Kenny schreef:

  Dat nummer van Raiven vind ik 3 keer niks. Een soort herhaling van vorig jaar. Het duo dat gewonnen heeft doet me een beetje denken aan Madame Monsieur. Ik denk niet dat hun nummer het heel goed gaat doen, maar het was wel de beste optie voor Slovenië

 3. Joss schreef:

  Ook ik zie dit de finale niet halen !

 4. Vince 2000 and Whatever schreef:

  jammer, idd studio versie is nog te doen, live blijft er niks van over

 5. harm stirnberg schreef:

  Ik was alweer vergeten dat ik het gehoord had.

 6. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje niet slecht maar het wordt snel erg eentonig. Maar ik wens ze veel succes in Tel Aviv.

 7. Hebbuzz schreef:

  Mooi sferisch nummer maar zonder hoogtepunt. Ze moeten echt iets doen aan het stijve live optreden, ziet er nu vooral sneu uit.

 8. Wiepie schreef:

  Dat meiske klinkt als een desprate housewive

 9. Br@m schreef:

  Wat een vreselijk sloom wicht is dit – pffff. En haar stem is ook al niet byzonder. Een hele emotieloze vertoning. Dit gaat nooit de finale halen.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Waarschijnlijk heeft het liedje een prachtige tekst, maar die versta ik niet, dus kan ik er niets mee. Echt een dreutel-inzending. Het kabbelt en kabbelt en pakt nergens. En de styling, tja, lijkt net alsof ze van hun bijbaantje direct het podium zijn opgelopen.

 11. Dick schreef:

  Kansloze missie dit jaar voor Slovenië.

 12. robbert-rotterdam schreef:

  En als we ze van boven filmen met de strepen van een snelweg tussen hen in en een camera die ronddraait? De commentaren boven moeten we denken aan die bij NL2014 toen iedereen nog teleurgesteld was over de inzending van de Common Linnets:)

 13. Leendert Jan schreef:

  Dit is echt niet te doen, wat een vervelend zeurnummer. Ze prevelt wat voor zich uit. Ik heb drie minuten zitten wachten tot er íets van pit in dit nummer kwam. Hoe hopeloos was de rest van het veld in Slovenië? Anders begrijp ik echt niet waarom ze dit hebben gekozen.

 14. Hebbuzz schreef:

  Letland kiest ook een kabelliedje, wat verveelt. Slovenie vind ik nog wel aardig

 15. Paysbart schreef:

  Ik vind het mooi. Door de eigen taal mysterieus. Voor mij, tot nu toe, een van de betere liedjes voor 2019.

 16. Pietje schreef:

  Dit heeft wel wat he, ja heel sfeervol en spannende uitvoering. Weet alleen nog niet of het Slovenië gaat brengen waar ze op hopen

 17. Nordman schreef:

  Verrassend! Deze inzending maakt me relax en dwingt om te blijven luisteren te kijken, bijna hypnotiserend. Hier kunnen ze hoog mee eindigen. Camerawerk mag beter.

 18. Jarno schreef:

  Wanneer je hier een kneitergoede act omheen bouwt zoals destijds met TCL dan staat dit echt als een huis.

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Wat een saaie treurnis. Het is dat het in de eigen taal is, want dat leidt nog een beetje af van wat er eigenlijk gebeurt: niks. Hopelijk wordt er nog wat aan gesleuteld, want anders zie ik het somber voor Slovenië in.

 20. GerardMartin schreef:

  Een kabbelende beek in de eigen taal, aardig voor een halve finale maar ook niet meer dan dat.

 21. riccardo schreef:

  Het mist voor mij een bepaalde urgentie die ik bij bv CATS wel gelijk had. Zoals ik het nu zie kansloos.

 22. Tippy2 schreef:

  Moeilijk, je moet hier niet naar kijken, vrees toch t ergste voor Slovenië, al vind ik het niet verkeerd.

 23. Mike B schreef:

  Heel fijn nummer maar luister liedjes worden vaak ondergesneeuwd

 24. Jan Greeve schreef:

  Het blaast me niet weg maar dat is denk ik ook niet de bedoeling. Best okay voor op een playlist.

 25. All Wei schreef:

  Ik vind dit prachtig en zal de finale halen imo!!

 26. MarkusRotterdam schreef:

  Nou zijn bepaald geen fuifnummers die twee. Liedje is matig en is plots ten einde. Wat op zich weer positief is.
  Die gast moet ook beslissen wie of wat hij aandacht gaat geven in TA: zijn toetsen, gitaar of zangeres. Het komt nu erg knullig over.

 27. ~ René ~ schreef:

  Klein maar mooi.

 28. Steef schreef:

  Ik vind het een mooi liedje. Ik ben blij als een land in de eigen taal zingt en ik een tekst niet kan verstaan…..meestal is de betekenis van een tekst toch teleurstellend….en zo lijkt het nog wat. Dat alles alleen nog maar in het engels gepruimd wordt met een hoop toeters en bellen. …dat vind ik wel erg armoedig.