Groep D-Mol gaat voor Montenegro

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik wens ze veel sterkte !! Ze zullen het nodig hebben, net als een groot aantal zanglessen.

 2. Michael Adam schreef:

  Wat een rot keuze!! Eerst kiest Australië compleet verkeerd en nu dit gedrocht. Terwijl het lied van Andrea fantastisch was.

 3. GerardMartin schreef:

  Tja…eh het maakt op mij niet heel veel indruk. Niet goed en ook niet écht slecht. Het kabbelt een beetje voort, ene oor in andere uit. Het duurde even voordat ik hoorde dat ze in het engels zongen dus misschien handiger om het in TA in de eigen landstaal te zingen?

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Dit nummer zou het niet gek doen op een Internationaal Korenfestival. Verder vind ik dat eenvoudige scherm met die notenbalk ook best leuk, omdat het aantoont dat je niet altijd een technisch huzarenstukje hoeft uit te halen om gewoon leuk en effectief bezig te zijn. En dan heb ik het wel gehad met mijn positieve commentaren. Ook deze bijdrage maakt weinig indruk op mij. Zang kan door de beugel, behalve het meisje dat op 1.02 minuten er opeens enorm naast zingt. Het groepje komt enthousiast en gemotiveerd over, maar dat is het dan ook wel. Het liedje is geen winnaar.

 5. Rene schreef:

  Pffff.. het is nog een érg armzalig jaar tot nu toe. Dit vind ik ook weer dramatisch slecht

 6. Leendert Jan schreef:

  Bepaald geen hoogvlieger. Uit Montenegro ben ik niet veel anders gewend op 2014 en ’15 na, dus ach het zegt nog niet zo veel over de rest van het jaar. Dit doet me een beetje denken aan 3+2 uit Wit-Rusland, al klinkt het liedje iets vlotter. Ze mogen ook nog wel wat werk in een podiumact steken. Ik denk dat we Podgorica 2020 wel alvast kunnen afschrijven.

  • Leendert Jan schreef:

   Wacht, ik had het verkeerde optreden bekeken: ze hebben zowaar een act. Ik vind het eigenlijk wel sympathiek, maar nee het is bepaald niet briljant. Ik vond Andrea Demirović overigens niks aan.

 7. Hebbuzz schreef:

  Wat een stom nummer, zeurend refrein met hele domme tekst. Na 1 minuut gebeurt er niet nieuws meer. Voor dit dingetje heb je geen zes zangers nodig, dus je kunt gerust de meest valse thuis laten.

 8. Nordman schreef:

  Oké, dit zag er op beeld geen eens slecht uit. Act is prima, maar kan zeker verbeterd worden. Zangtechnisch niet onder de indruk. Het lied is wel heeeeel ouderwets en ik kan dat best waarderen, maar dit is wel heel erg. Het lied van Andrea vond ik beter. Ik heb haar optreden terug gekeken en snap niet dat ze voor zoiets afschuwelijks kunnen kiezen als staging (ik bedoel de danser, kijk het vooral terug). Andrea ziet er echt knap uit, maar die danser zorgt voor afleiding. Ze had haar boodschap ook op een andere manier kunnen overbrengen. Maar goed. Welkom op mijn laatste plaats en dat gaat vast nog een tijd zo blijven.

 9. Remco van den Berg schreef:

  Jammer. Ivana Popvic Martinovic met Nevinost, Nina Petkovic of desnoods Andrea Demirovic met Ja Sam Ti San of waren allemaal betere keuzes geweest.

 10. RobbieR schreef:

  Ik vind het niet insturen van Andrea de grootste misser.

 11. Dick schreef:

  Voortkabbelend liedje dat nergens echt tot mijn verbeelding spreekt. Boring. Wat worden er een matige inzendingen tot nu toe gekozen zeg:-)….

 12. Jve schreef:

  Klinkt als de b-kant van een singletje uit de jaren 80..kansloos voor de finale lijkt me

 13. Dirk Marko schreef:

  Zal niet misstaan op de eo jongerendag.
  Mis alleen op het eind de a-capella + klap.

 14. riccardo schreef:

  Neutraal in alles. Haalt de finale niet.

 15. Joss schreef:

  Weer geen finale voor Montenegro !

 16. Jarno schreef:

  Niet echt bijzonder maar niet slecht het klinkt alleen ontzettend oubollig voor deze jonge frisse koppies. Het had misschien potentie gehad wanneer ze het geprobeerd hadden in de jaren 90.

 17. Br@m schreef:

  Het lijkt net een optreden op de EO landdag; lekker kwijlen over de hemel in een soort overdreven blijmoedigheid. Zal allemaal goed bedoeld zijn maar dit gaat vermoedelijk geen potten breken in Tel Aviv.

 18. Werner schreef:

  Eerste halve finale tot nu toe niks

 19. edmol schreef:

  Mijn guilty pleasure :)