Kroatië kiest via DORA het lied voor Tel Aviv

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Rene schreef:

  Op basis van deze stukjes zou ik zeggen: Brutalero (wat Spanje had moeten zijn), Indigo (ben ik het meest benieuwd naar) of in the shadows (Kroatische Lordi?)

 2. Inez schreef:

  Brutalero is mijn favoriet

 3. Ria NL schreef:

  Afgaande op de kleine fragmentjes die te horen zijn, zijn dit mijn favorieten:

  Bojan Jambrošić & Danijela Pintarić “Vrijeme predaje”
  Roko Blažević “The Dream”

  Er zal wel een heel ander lied winnen, want tot nu toe heeft slechts één land het liedje gekozen waarvan ik hoopte dat het zou winnen. We wachten het maar af…..

 4. Matje schreef:

  Het is meer een Miss verkiezing als liedjesfestival . Gar voor die Manntra , met de rest valt Kroatië echt niet op !

 5. Henk schreef:

  wat een heerlijk finale: veel leuke liedjes. Ik wacht af ;)

 6. GerardMartin schreef:

  Op die 3 sisters na is de rest een brij van meligheid met zwoel kijkende gefotoshopte poezen en de gebruikelijk hard rockers. Geen finale kan meer zonder. Deze goedkope rommel laat ik aan mij voorbij gaan en lees hier later wel wie in TA niet verder dan de halve finale komt.

 7. Nordman schreef:

  Ik heb meerdere favorieten maar ik zou het een verfrissende keuze vinden als ze voor Manntra gaan.

 8. Wim48 schreef:

  Het wordt tijd dat Kroatië weer dezelfde resultaten gaat boeken als in de jaren 90.

 9. Hebbuzz schreef:

  Geen enkele bijdrage die mij wat doet, Roko kon wel zingen, maar t lied is te oubollig. Manntra vind ik ook te ouderwets, en zang niet fijn, maar zou me niet eens tegenstaan als Kroatische bijdrage. Die blinde Bernarda zong een rip-off van Charles Aznavour, maar kwam er wat moeizaam uit. Die dame in ondergoed had wel een typisch Kroatisch lied, maar moet zich mocht ze winnen wel even aankleden nog.