Michael Rice zingt Bigger Than Us voor Verenigd Koninkrijk

You may also like...

39 reacties

 1. Peter schreef:

  Onderste regionen wederom voor de UK

 2. Rene schreef:

  Yep.. gok wederom bottom-5 (of er moeten nog érg veel slechte nummers komen). Wat een vréselijke zanger: veel vals gekrijs en verwijfdr handbewegingen.. Kortom: niet mijn ding

 3. Sake schreef:

  Nummer OK, alleen verkeerde artiest erbij. Exit!

 4. Matje schreef:

  Typisch Brits nummer . Goede stem , minder nummer. Gaat het niet worden in TA.

 5. Wiepie schreef:

  Lijkt me niet meer dan een kopie van Oostenrijk vorig jaar!!

  • robbert - rotterdam schreef:

   Ik zie de overeenkomst niet. Ik vond Cesar veel natuurlijker overkomen. En eerste bij de jury’s wordt Michael echt niet. Styling (pony en driekwart broek) kan wat mij betreft ook niet. Tot slot maakt hij zich schuldig aan vergaande overacting. Zonde, want het lied op zich is niet slecht.

 6. Joss schreef:

  Lekker ouderwets …. op het einde alles uit de kast halen …. maar anno 2019 maken dit soort liedjes geen kans meer ! Plaats 20 – 25 !!!

 7. Leendert Jan schreef:

  Hij heeft aardig wat van die wafelzaak in zichzelf gestoken…. nee sorry, dat is te flauw. Hij kan wel zingen maar wat een larmoyant lied, veel te veel herhaling, alleen maar uithalen. Het was het beste dat erbij zat maar dat was niet zo moeilijk; de rest was echt om te huilen zo zwak. De Britten zullen wel weer heel teleurgesteld zijn als ze wéér onderin eindigen, maar dat kun je nu toch al zien aankomen.

 8. Bloemetjesjurk schreef:

  Is toch vreselijk dit. Pauze act was het leukste. Onderste regionen Brexit!
  Succes Verenigd Koninkrijk

 9. Berlin schreef:

  De beste Britse inzending sinds jaren! Ik ben er wel weg van! UK 12 points

 10. Nordman schreef:

  Mijn favoriet heeft gewonnen, dus ben wel blij met deze keuze. Ik denk dat ze hiermee in ieder geval geen laatste zullen worden.

  • Peter schreef:

   Jammer, de teleurstelling zal des te groter zijn in mei. Wat een wanvertoning van de BBC en wederom een slechte inzending.

 11. RobFinland schreef:

  Ik vind het ook geen slechte inzending, met een nieuwe act/styling kan dit best eens gaan scoren! Een heerlijke oorwurm!

 12. Mike B schreef:

  Best aardige victory song, goeie stem ook. Vraag me wel af hoe dat live klinkt zonder gospel koor sound

 13. Ria NL schreef:

  Ik ben er niet echt blij mee. Na alle optredens gezien en gehoord te hebben had ik toch liever Kerry Anne naar Tel Aviv zien gaan

 14. kidminnesota schreef:

  Goede maar logische keuze, stak verder boven de rest uit. Mede dankzij Scandinavische inbreng, zie niet in waarom dit niet zou kunnen. Britse componisten hebben de laatste jaren aangetoond er niets van te kunnen dus waarom geen beroep gedaan op Scandinavische inbreng. Onwijs goed nummer en mensen die zich ergeren aan die handgebaren moeten eens kijken naar wat voor handbewegingen een gemiddelde zangeres maakt tijdens een nummer, dat is pas erg. Dikke top-10 notering en misschien wel hoger want wat ik tot nu toe gezien heb is weer huilen met de pet op (Frankrijk, Spanje!)

  • Peter schreef:

   Whahahahaha leuk geprobeerd Good Riddance als kidminnesota. Wat een totale onzin wordt hier verkondigd zeg. Als je handgebaren gebruikt, doe dat dan goed en met overgave en niet als een lulletje rozewater. Dramatisch slecht

 15. RobbieR schreef:

  Ik vind de UK weer eindelijk een meer dan prima nummer hebben, ik vind het een symphatieke zanger met een goede stem. Natuurlijk is het nummer ouderwets, maar het klinkt wel lekker. Ik denk zelf dat UK of VK zelf weer hoger gaat eindigen dan laatste jaren 10e 12e?

 16. Bombarie schreef:

  Veel van hetzelfde, veel geschreeuw, weinig opbouw, nogal ouderwets. En echt niet altijd zuiver gezongen. Ze blijven het niet begrijpen, die Britten. Terwijl er zoveel geweldige artiesten rondlopen. Als de BBC volgend jaar nou een Rag’n ‘Bone Man (om maar iemand te noemen) zouden vragen om hen te vertegenwoordigen, dan zouden ze echt wat potten kunnen breken. Maar hiermee solliciteren ze weer naar een van de laatste plaatsen, ben ik bang.

 17. Paysbart schreef:

  Tjonge jonge wat begint deze esf editie slecht. Na Spanje en Frankrijk kiest UK ook het verkeerde lied. Overigens belachelijk dat 3 mensen de helft van de liedjes mag afserveren. Waarom niet samen met het volk? Wellicht had de country versie van dit lied dan wel gewonnen. Deze jongen heeft geen uitstraling, denkt dat lang en hard schreeuwen mooi is en weet zich geen houding te geven. Het zou mij verbazen als dit niet bij de laatste 5 gaat eindigen…..

 18. robbert - rotterdam schreef:

  Het maakt mij niets uit of een lied ook in de jaren zeventig gezongen had kunnen worden. Goed is goed en mooi is mooi. Maar dan moet er wel zuiver gezongen worden en de performance moet iets natuurlijks hebben. Ik vond deze jongen in de laagte erg onzeker en ook niet helemaal zuiver. Toen hij door die lage gedeeltes heen was, begonnen er weer andere dingwn te spelen, zoals zware overacting. De styling was ook slecht. Die pony gaat tegen hem werken evenals kledingkeus inclusief driekwart broek als deze niet wordt ingeruild. Tot slot: het liedje ging er mee door. Alleen kwam ik daar nauwelijks aan toe door al die vervelende afleidende factorem. Ik vind dit minder erg dan Frankrijk en Spanje, maar het is nog steeeds niet bepaald een topinzending.

  • robbert - rotterdam schreef:

   En ik vond hetzelfde lied in countryjasje door die vrouw wel goed en bovendien veel natuurlijker gebracht. Rare keuzes dit jaar, met betere alternatieven die in eigen land achterblijven.

   • Nordman schreef:

    Was een leuke Miss Montreal versie van Holly, maar die dansers….man, dat kan echt niet. Het VK heeft nog een heel lange weg te gaan.

 19. GerardMartin schreef:

  UK, Spanje en Frankrijk zijn volgens mij perfecte kandidaten voor de laatste plaatsen in TA. Hopelijk komt er nog iets fatsoenlijks uit Italië en Duitsland. Ik zou me schamen als gerenommeerde BBC om zo’n wanvertoning uit te zenden met als absolute dieptepunt die drie dames met dat verschrikkelijke zeikerige lied wat maar niet van de grond kwam. Ik denk dat geen enkele artiest van naam in de UK nog naar dat songfestival wil gaan en is het daar bovendien verre van populair. Verbannen van BBC1 naar 2 en wellicht volgend jaar naar 4

 20. Br@m schreef:

  Ik heb alleen maar dit nummer in deze versie gezien en het nummer vind ik wel leuk. Michael’s stem is in het begin zwak maar wordt beter naarmate het nummer vordert. Is het modern om tegenwoordig te korte broeken te dragen? Wat mij betreft geen gezicht 2019.

 21. Bjorn schreef:

  Wat een vreselijke zanger, die in het begin vals zingt. Het enige wat hij kan is schreeuwen. Het is het een hele slappe kopie van Oostenrijk vorig jaar. Geen top 10 voor de UK

 22. Esmee schreef:

  Dit gaat ‘em niet worden. In het begin zong hij gewoon zwak en vals. Verder vond ik zijn uitstraling onprettig.

 23. Ben schreef:

  Wat een lied. Inhoudloos lied dat constant in herhaling valt. Slecht gezongen. Blijft totaal niet hangen. Helaas voor de UK weer in de achterste regionen vrees ik. En ze kunnen zoveel beter maar dat wil toch maar niet lukken. Ik mis ‘the effort’ van de Britse organisatie om een ‘wereldhit’ te brengen, eigenlijk al jarenlang. Misschien door het feit dat de Britten automatisch in de finale zit, wie kan het zeggen. Het is jammer.

 24. Dick schreef:

  Het nummer is eigenlijk niet eens zo onaardig en met wat schaafwerk mbt uitvoering zou het best nog wat kunnen worden ware het niet dat de zanger in kwestie nogal tegen valt wat mij betreft… nasaal geluid wat niet heel aangenaam klinkt en hij heeft bovendien weinig uitstraling…. dit is em zeker niet:-).

 25. Tippy2 schreef:

  Nummer heeft zich duidelijk laten inspireren door Catharina and the Waves, met dat klapje en het gospel tintje, echter in het begin behoorlijk vals en er komt geen einde aan de herhalingen. De zanger heeft wat mij betreft ook niet echt een sympathieke uitstraling. Live zal t achtergrondkoor anders gaan klinken maar dat hoeft niet nadelig te zijn. Al met al beter dan Frankrijk en Spanje maar geen hoogvlieger.

 26. Werner schreef:

  Leuk nummer maar waarom zwaait hij zo met zijn armen.de uitvoering werkt op mijn lachspieren. Mooi begin van het weekeinde

 27. riccardo schreef:

  Michael kan wel zingen, is onvast in het lage, maar heeft geen leuke uitstraling. De broek is modern maar dat kan je van het nummer niet zeggen dat ik by the way niet eens heel slecht vind. Zo’n heel gospel choir op band, mag dat? Verkeerde artiest met een aardig nummer.

  • Nordman schreef:

   Ja zeker mag dat, gebeurt ook in Melodifestivalen en vandaag in Australia Decides. Op het ESF moeten de vocalen wel geheel live te horen zijn.

 28. HJ schreef:

  Spanje en het VK gaan voor de laatste plaats. Dit is triest. Die Britten zijn de muzikale weg kwijt. Of ze zijn blijven steken in de jaren 90. Tekst is voorspelbaar. Saai. Duizend in een dozijn. Volgende!

 29. Vin schreef:

  Het lied zelf valt nog mee.. dankzij de backingvocals. al heb ik het naar de eerste minuut wel gehoord.
  Het grooste stuikkelblok is toch de zanger zelf, totaal geen charisma. Die handgebaren helpen nu ook niet echt mee..

 30. Dirk Marko schreef:

  Hier is vocaal nog heel veel werk aan de winkel.
  En een 13 in een dozijn lied. Ik ben niet onder de indruk.

 31. Joëlle schreef:

  En ondertussen is bevestigd dat Bigger than Us een MF reject is. Zie Zweden er niet mee scoren en de UK al helemaal niet.