Montenegro kiest voor Tel Aviv

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Wel een leuke finale in Montenegro. Maar mijn favoriet is Andrea Demirović met ” Ja sam ti san”. Ik ben benieuwd wie er naar Tel Aviv gaat.

 2. Nordman schreef:

  Ik sla deze over. Het zal wel tussen Andrea en D-moll gaan denk ik.

 3. Br@m schreef:

  Veel vlakke nummers en geen echte uitschieter.

 4. RobbieR schreef:

  Andrea graag.

 5. Michael Adam schreef:

  Andrea heeft een fantastisch nummer!

 6. Nordman schreef:

  Andrea is laatste geworden bij de televoters. Door naar de superfinale zijn D-Moll en Ivana. Ongelooflijk.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  D-Moll heeft gewonnen en gaat naar TA

 8. Ria NL schreef:

  Wat een drama !!! Tot nu toe heeft alleen Albanië het liedje gekozen dat ik persoonlijk het mooiste vind. Van alle andere landen die inmiddels hun liedje hebben gekozen had ik andere favorieten. Nu Montenegro weer, wat een slecht gezongen liedje. Ik hoop dat het nog goed gaat komen, anders gaat dit wel een heel slecht festival worden….