Roemenië kiest inzending voor Tel Aviv

You may also like...

25 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Ik denk dat het gaat tussen Bella en Laura.

  • Gilles schreef:

   In ieder geval wat de televoting betreft. Maar die telt slechts mee voor 1/7 van de punten. Die vakjury bestaat uit een Amerikaan, een Brit, een Moldaviër, een Roemeen, een Israëlische en een Deense (EdF). Hoe die gaan stemmen is koffiedik kijken. Maar ze bepalen wel 6/7 van de punten.

 2. Leendert Jan schreef:

  Dat denk ik ook. Moet zeggen dat ik Laura toch wel erg onnatuurlijk vind klinken voor een meisje van 16. Maar hier is ongetwijfeld een markt voor, zeker in Roemenië waar ze wel van wat pathos in hun inzendingen houden. Bella klinkt wel lekker vlot en ziet er op het podium ook sterk uit. Daarnaast vind ik dat Claudiu Mirea wel een vrolijk en catchy liedje heeft. Maar het zal wel tussen de twee dames gaan.

 3. Deniz schreef:

  Bella en Laura lijken de logische keuzes. Maar ik zou een band als Trooper niet onderschatten. Roemenië maakt vaak vraagbare keuzes en gaat vaak voor bands.

 4. Ria NL schreef:

  Ik denk ook dat het zal gaan tussen Laura en Bella. Maar toch hoop ik stiekem op Dya & Lucian Colareza met Without You (Sin ti)

 5. Tippy2 schreef:

  Bij Laura krijg ik een Sandra Kim gevoel, vond ik ook nooit te pruimen, maar zal dan wel een goede kans maken

 6. S@g@ schreef:

  Het is voor de Roemenen dus kiezen tussen de “Fuego” van den Aldi en de conservatieve “horror” van Laura…Good luck!

 7. Nordman schreef:

  Ik verwacht dat het of Laura of Bella wordt. Met beide heb ik niet veel. Bella vind ik teveel op Fuego part 2 lijken maar dan slechter en bij Laura vind ik het meer om haar stem gaan dan het lied. Als ik moest kiezen, dan ga ik voor Laura. Vind het toch wel knap dat ze zo goed zingt op haar leeftijd. En ik denk dat het kansrijker is dan Bella.

 8. Dirk Marko schreef:

  Ik heb alleen Laura gehoord vre-se-lijk
  Is het om haar dat ze bij de bookmakers zo hoog scoren?
  We gaan het vanavond beleven.

 9. Inez schreef:

  Olivier Kaye vindt ik ook super of teodora

 10. Joss schreef:

  Deze beker laat ik aan mij voorbij gaan ! Zes kenners (? ) krijgen 86% om de koek te verdelen ! Het publiek slechts 14 % !!!! Begrijpelijk dat de voorbije weken diverse artiesten ( oa Mihai )zich hebben teruggetrokken !
  Ik kan me niet voorstellen dat voor deze klucht nog 1 inwoner van Roemenië gaat bellen of SMS sen !
  Shame on you TVR Romania !!!

 11. johan schreef:

  de stream opent weer niet bij wie is dat nog

 12. Nordman schreef:

  Ik kijk via https://www.youtube.com/watch?v=MC1H7iFRv_M

  Netta opende de show. Lied 1 is net geweest. Dat was niet slecht maar zou niet opvallen op het ESF.

 13. Nordman schreef:

  Laura was heel goed. Gevaarlijke inzending als dit vanavond wint. Kan heel hoog eindigen.

 14. Alrightguy schreef:

  Ja Laura is buitenaards goed. Dat wordt zeker top 10 in Tel Aviv, sowieso door de juries.

  • Tippy2 schreef:

   Buitenaards, please.. ik hou er helemaal niet van

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ik ook niet. Ik vind het geen prettig nummer, eerder een klinische demonstratie vocalen. Voor mij hoeft dit niet.

 15. harm stirnberg schreef:

  Laura is wel heel erg goed en dat met haar 16 lentes. Ik krijg er wel een beetje een JESF gevoel bij. Maar ze is 16 dus mag ze mee doen op het ESF. Succes Roemenië.

 16. Will Geerts schreef:

  Toch blij dat die Kaye de Belgische inzending niet is. Competente zanger maar wat een banaal repetitief nummer, lijkt me ook net iets TE enthousiast.

 17. Jeroen-R'dam schreef:

  Tot nu 1 van de betere finales

 18. Nordman schreef:

  Bella is een mengelmoes van Ruslana en Fuego. Ik vind er niet veel aan.

 19. Leendert Jan schreef:

  Heb net even een stukje gekeken, het is wel een leuke en gevarieerde finale een best een goede show. Bella zag er wel strak uit. Haar zang was wel onder het motto “het hoeft niet mooi te zijn als het maar hard is”.

 20. robbert - rotterdam schreef:

  Bella vind ik over de top en eigenlijk Laura ook, maar dan op een andere manier. Voor dit jaar wacht ik tussen de wannabes eigenlijk nog op een klein en mooi liedje dat tegelijkertijd niet saai is. Welk land gaat deze uitdaging aan zonder enig cliché?
  O, en in Roemenië, doe dan maar Renegades of eventueel dat duo…. Er zit gewoon weinig goeds bij.

 21. Nordman schreef:

  Laura wint de televote zo te zien. Benieuwd wat de jury gaat doen.

 22. Detlev schreef:

  Deze winnares in Roemenië had ik niet zien aankomen! Niet mijn smaak helaas…