Sergey Lazarev opnieuw voor Rusland naar songfestival

You may also like...

67 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  YESSS!
  Van mij mag het.
  Sinds 2016 groot fan van deze man geworden.

 2. Johan schreef:

  Te gek, hopelijk met weer met z’n goed nummer👍

 3. Tippy2 schreef:

  Ja hij was fantastisch, had moeten winnen. Rusland zat 2 jaar terug politiek in het verdomhoekje, dat heeft hem toen de overwinning gekost.

 4. Joss schreef:

  In de studio maken ze er een topzanger van …. er zo zijn er helaas velen op het ESC podium !
  Live is hij veel …. veel minder !
  Zelfs een prima act heeft hem in 2016 niet aan de overwinning geholpen !
  Voor mij hoeft Sergey dus niet !

  • Wim48 schreef:

   Hij zou gewonnen hebben als ie voor een ander land was uitgekomen. Dat ie voor Rusland uitkwam, heeft ‘m genekt en heeft Oekraïne met sympathiestemmen gewonnen.

 5. Peter schreef:

  in 2016 de dag er na al weer vergeten wie hij is. Totaal geen indruk gemaakt.

 6. GerardMartin schreef:

  Nietszeggend en totaal vergeten…..

 7. Nordman schreef:

  Ik was fan van zijn inzending uit 2016, toch zou ik liever een nieuwe, voor mij onbekende, Russische artiest willen zien. Rusland heeft nog zoveel te bieden! Met Sergej sturen ze in ieder geval wel iemand die waarschijnlijk mee gaat doen voor een top 5 positie. Jammer dat ie dan net bij ons in de semi zit ;-), maar wie weet kan Duncan er nog over heen met een heel sterk lied.

 8. Wim1970 schreef:

  Dat Rusland nog meedoet. Het land wordt zo’n beetje uitgekotst zolang Putin president is. De jury`s gaan Rusland wederom van een eventuele overwinning afhouden, zoals in 2015 en 2016. Vorig jaar zelfs de finale gemist, door de jury.

 9. Henk schreef:

  Ik zou het geweldig vinden. Hij had in 2016 moeten winnen. Rusland komt in elk geval zeer sterk voor de dag. Het is ook zeer onrechtvaardig om elk jaar de Russische inzending negatief neer te halen vanwege de politieke leider. Als jezelf een Rus zou zijn dan zou je dat toch ook niet fair vinden?! En voor wie hem is vergeten: als je hem zou ontmoeten, zou je hem niet vergeten! :) kritisch oke maar azijnpissers: get a life!

  • Wim48 schreef:

   Hij had zeker het beste liedje in 2016. Je moet er maar zin in hebben om jezelf te laten uitjouwen. Als ik een Russische deelnemer zou zijn, zou ik me toch een paar keer bedenken om mee te doen.

  • Good Riddance schreef:

   Mee eens! Ik vind dit al jaren. Wat dat betreft meten mensen ook met twee maten, want enerzijds roepen ze altijd schande van politiek stemmen, maar anderzijds vinden ze wel met grote pertinentie ‘dat iedereen Rusland moet boycotten’. Of Australië boycotten bij het stemmen bijv, want ‘die horen niet op het SF’ (of dat ze het wél geoorloofd vinden om België te bevoordelen…) ontzettend hypocriet natuurlijk, aangezien ze er dus juist eerder zelf een handje van hebben om politiek te stemmen.

   Persoonlijk kijk ik gelukkig wel altijd puur naar het lied, ongeacht van welk land het komt. Overigens merk ik dat de Songfestival-community over het algemeen (gelukkig) niet gevoelig is voor dit soort algemene Songfestival mythes (de mythe der dat vriendjespolitiek bepalend is, de mythe der dat alleen Oost-Europa kans maakt, landen willen boycotten voor welke reden dan ook… etc etc) mooi zo! Mensen die dit soort mythes roepen, geven vaak erna trouwens expliciet aan ‘Nooit dat vreselijke SF te kijken’. De ironie. De feiten (SF resultaten, stemgedrag etc) kennen ze niet eens joh. Puur gevoelsmatig wantrouwen uit de onderbuik, daar baseren ze het op.

 10. Bombarie schreef:

  Zo’n groot land met zoveel mensen, en dan moeten ze terugvallen op iemand die als eens een tevergeefse poging heeft gewaagd? Ik noem het armoede…

 11. robbert - rotterdam schreef:

  Ik was al fan van hem voor zijn deelname in 2016. Zijn inzending vond ik echter niet geweldig. Ik vond zijn liedje erg gemiddeld en de presentatie te grotesk en afleidend. Daar ging en ga ik niet voor. Geef mij een goed lied en degelijke en aantrekkelijke presentatie. Ik vind Sergey een prima artiest, maar als hij het wordt, hoop ik op minder nadruk op de visuele buitenkant en meer accent op goed nummer en persoonlijkheid van de zanger.

 12. Good Riddance schreef:

  Ben benieuwd naar zijn lied. Vond zijn nummer uit 2016 namelijk één van de beste inzendingen van dat jaar (zo niet dé beste) zijn podium-act echter (waarbij hij op een beeldscherm ging klimmen…) dat vond ik zo’n immense afknapper. Vond het er niet uitzien. Ben dus benieuwd of hij dit keer ook weer zoiets gaat doen.

 13. Leendert Jan schreef:

  Hij mag van mij wel weer. Vond hem niet slecht zingen en hij heeft een dijk van een uitstraling. De podiumact vond ik in 2016 over the top: de Russen probeerden een overtreffende trap van Zweden 2015 neer te zetten en ik was wel blij dat hij daarmee niet won.

  • Wim48 schreef:

   Rusland zou in 2016 gewonnen hebben, als het land niet in het politieke verdomhoekje zat. De Russen zitten nog steeds in datzelfde hoekje, meer dan ooit zelfs. Ik geef de Russen geen schijn van kans dit jaar, wat ze ook sturen. Rusland heeft de afgelopen 2 jaar teveel vijanden gemaakt om nog hoog te kunnen scoren. Er heerst een enorme anti-Rusland houding in Oost-Europa, in West-Europa ook trouwens.

   • Peter schreef:

    En iedereen maar roepen hier dat het ESF los staat van de politiek.

   • Wim48 schreef:

    Ik hoor niet bij iedereen, Peterke.

   • Peter schreef:

    Nou Willempie, voor mij wel hoor

   • Wim48 schreef:

    Stiekem heb ik wel een zwak voor je, Peter.

   • Peter schreef:

    Ik ook voor jou hoor

   • Wim48 schreef:

    Hahaha :-)

   • MarkusRotterdam schreef:

    Ik zeg echt niet dat de Russen heilige boontjes zijn, maar wat hebben ze daadwerkelijk gedaan waardoor ze zo gehaat worden? En kom niet met MH 17 want daar is ook de onderste steen echt nog niet boven gekomen, diverse “officiële rapporten” spreken elkaar namelijk behoorlijk tegen. Ik denk soms dat we ze “moeten” haten, want in de Nederlandse pers hoor je alleen maar de slechte dingen (en dus ook niet de rapporten die uitwijzen dat Oekraïne de meest voor de hand liggende schuldenaar is). Tja als je eigen regering er een zooitje van maakt, dan moet je natuurlijk wel een bliksemafleider hebben. Ik geloof sowieso niet meer alles wat gezegd wordt in de mainstream media. Maar even terug naar Sergey: was wel tof te horen dat hij behoorlijk populair was bij een groot deel van het publiek. Daarnaast is hij m.i. ook een heel sympathiek persoon met een vriendelijke uitstraling. Zo iemand kan je ook niet haten, althans ik niet. (sorry, heb behoorlijk “the hots”voor deze gozer dat moge duidelijk zijn ☺)

   • Wim48 schreef:

    Het is ook een erg sympathiek persoon, erg aantrekkelijk ook. Ik gun hem de overwinning van harte, maar niet als ie voor Rusland optreedt. Het is toch overduidelijk dat de Russen alles te maken hebben met MH17. Als Putin niet de boel aan het opjutten was geweest, was dat ongeluk nooit gebeurd. Putin zorgt constant voor spanning in Europa, zijn niet vies van hacken, doping, fraude, liegen en bedriegen. En homo’s hebben daar geen leven. Verder nog vragen?

 14. Hans schreef:

  Hij mag van mij wel thuis blijven. Er zijn vast genoeg goede zangers te vinden in Rusland.

 15. RobbieR schreef:

  Ik vind het een symphatieke zanger, liedje van 2016 vond ik ook goed uitgevoerd.
  Voor mij mag hij weer.

 16. Jan Greeve schreef:

  Ik las ergens dat Ani Lorak ook mee doet… lijkt me heerlijk!

 17. Kenny schreef:

  Ik zie liever Sergey Lazarev nog een keer gaan dan die Ani Lorak.

 18. Will Geerts schreef:

  Spel is gespeeld. De rest kan inpakken. De strijd gaat nu om de 2e plaats.

  • Peter schreef:

   Tuurlijk meneer de Belg, gij weet het al. Laten we eerst het nummer maar afwachten, zijn 1e optreden bij ESF is bij mij de geschiedenisboeken ingegaan als uhmmmmmmmmmmmmmm wie en wat ook al weer?

   • Will Geerts schreef:

    Sergei gaat niet meedoen als hij nu al niet weet dat het Dream Team met iets heel goeds zal afkomen. Dat kan hij voor zijn verdere carrière niet maken. Hij doet dit niet onberedeneerd hé.

  • Wim48 schreef:

   Het is Rusland he? De jury gaat Rusland van de overwinning afhouden, net zoals de jury dat heeft gedaan in 2016.

 19. Robert schreef:

  Ben benieuwd met wat voor visueel spektakel hij nu weer gaat komen

 20. Nordman schreef:

  Laten we eerst het lied maar eens afwachten. Zal wel weer een visueel spektakelstuk worden. Duncan: ga aub voor puurheid en emotie.

 21. Br@m schreef:

  Geweldig dat Sergei Lazarev Rusland weer gaat vertegenwoordigen. In 2016 was hij mijn grote favoriet.

 22. Paysbart schreef:

  Leuk. Zijn lied van 2016 was het beste dar Rusland de laatste 10 jaar heeft gestuurd.

 23. Remco Berg schreef:

  Fantastisch, leuke en zeer aantrekkelijke zanger die ook nog eens kan zingen. In 2016 was hij mijn favoriet en indien hij een net zo’n sterk nummer brengt dan mag hij van mij winnen.

 24. Ria NL schreef:

  Ik vind het heel leuk dat Sergey Lazarev opnieuw gaat meedoen. In 2016 vond ik hem en zijn liedje erg goed. Ik ben zeer benieuwd wat hij in Tel Aviv gaat zingen.

 25. Joss schreef:

  Ik ben nu gerust gesteld ….. Rusland gaat dit jaar weer niet winnen !!!!

 26. 020Nick schreef:

  In 2016 vond ik zijn liedje 3x niks.. k heb het ook na het festival nooit meer teruggeluisterd. Maar da’s mijn persoonlijke smaak he.
  Als hij dit jaar met een beter nummer komt dan zal ik stemmen op hem, doet ie dat niet, dan stem ik niet op hem.. simpel.
  btw qua liedje in 2016 stond Amir voor Frankrijk bij mij op 1, gevolgd door Poli Genova en Dami Im

 27. Dalidaaf schreef:

  Ja Rusland is zo lief en omdat ze zo’n mooie zanger sturen kunnen ze nooit een vliegtuig uit de lucht hebben geschoten. De reacties hier zijn af en toe wonderlijk.

 28. Matje schreef:

  Lied in 2016 was niet mijn ding en dat gedoe op het podium hoeft voor mij ook niet. Jongen is erg sympathiek en zijn carrière kan wel een boost gebruiken. Hopelijk met een fijner lied dan in 2016. Eurovisie cliché is niet mijn ding namelijk .

 29. Joss schreef:

  Moet een afknapper zijn voor al de landen die in deze tweede halve finale zitten ! Nog maar 9 plaatsen te vergeven voor finale !