Victor Crone voor Estland naar songfestival

You may also like...

50 reacties

 1. harm stirnberg schreef:

  Goede keuze Estland.

 2. JandeTaalregelman schreef:

  Dit blijft niet hangen.

 3. Matje schreef:

  Voor mij was dit de favoriet . Het is dat Zweden in de andere semi zit anders hadden ze al bijna een finaleplak te pakken.
  Lekker nummer en idem zanger ;-)

 4. GerardMartin schreef:

  Zijn de Estse zangers/zangeressen/groepen op??

 5. Hebbuzz schreef:

  Dit blijft juist wel hangen, maar is zo simpel en veilig.

  La Forza Elina zong een geweldig nummer in het interval, heel fijn.

 6. Hebbuzz schreef:

  Uku zong groot gedeelte van zijn nummer niet zelf dus terecht niet gewonnen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja, dat was wel heel opvallend. Veel te dikke laag stemmen op die backing track. Jammer, ik vond het liedje erg mooi.

 7. Pietje schreef:

  Mwa, liedje gaat wel. Niet slecht ofzo, maar heeft te weinig om me echt te boeien eigenlijk en is heel erg middle of the road. Knappe zanger, hij mag alleen nog wat zanglessen nemen. En een iets geïnteresseerdere uitstraling is ook niet weg

 8. paysbart schreef:

  Best een leuk lied. In de pauze zong Elian Born duet met Juri (2016). Dat was een heel leuk lied en een perfecte inzending geweest

 9. Joss schreef:

  Prima keuze ….. blijft lekker hangen …… zeker naar finale !
  Persoonlijk op dit moment mijn nummer 1 !

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Pakkend nummer, zanger ziet er goed uit. Uiterst geschikt voor televoting, inderdaad. Of hij in Tel Aviv de internationale jury’s gaat inpakken, ik weet het niet. Vocaal is hij bepaald geen wonderkind. Denk net zoals de jodelaars, rechterrijtje jury’s, en opschuiven naar links na de televoting, maar ik voorspel dat met deze stem een top-3 onmogelijk is.

 11. Melissa schreef:

  Ik had zo gehoopt op het liedje Pretty Little Liar, dat is veel vernieuwender. Dit is een slap aftreksel van Avicii.

 12. Vince 2000 and Whatever schreef:

  simpel top 40 niemendalletje, niet echt bijzonder

 13. Andre en Fitz schreef:

  zelfs ik vind dit te makkelijk

 14. Esmee schreef:

  Een 7 op de schaal van 10. Niet verkeerd, maar ook niet heel geweldig of zo.

 15. Br@m schreef:

  Dit vind ik de beste bijdrage die tot nog toe gekozen is voor Tel Aviv. Heel mooi!

 16. Leendert Jan schreef:

  Het is niet slecht, alleen ook vrij nietszeggend. Niet vervelend om naar te luisteren, alleen zou ik het ook niet snel opzetten.

 17. Ria NL schreef:

  Ik vind het een leuk lied voor Estland maar ook ik had erg graag “Pretty little liar” zien winnen.

 18. Jarno schreef:

  Een goed degelijk nummer wat zeer zeker finalewaardig is misschien wel top-10 in mei.

 19. JandeTaalregelman schreef:

  Visueel lijkt er al veel op de zanger van Nederland.

  • Matje schreef:

   Niet de winnaar maar Stefan zal je bedoelen. Die heeft veel weg van Duncan.

   • JandeTaalregelman schreef:

    Die heb ik niet eens gezien. Het oogt veel hetzelfde. Soort Studio Brussel artiesten die graag op Pinkpop of Noorderslag willen staan. Heel inwisselbaar.

   • JandeTaalregelman schreef:

    Wat er nu een beetje uitspringt is Italië. Dat is langer dan twee minuten vol te houden zonder dat je het weer snel uit wilt zetten

 20. Nordman schreef:

  Voorspelbaar en iets dat je op het songfestival verwacht, maar luistert lekker weg.

 21. GerardMartin schreef:

  Hapklaar brok, ene oor in en andere uit. Leuk voor onder het stofzuigen en dat was het wel voor mij.

 22. riccardo schreef:

  Zie ik het redelijk goed doen. Geen echte topper en het valt live in vergelijk met de studio opname best tegen.

 23. Inez schreef:

  Top gewoon

 24. Tippy2 schreef:

  Niets bijzonders, het is geen nummer dat ik op repeat zou zetten

 25. riccardo schreef:

  Estland staat tot nu wel bovenaan mijn lijstje. Verre van briljant maar het werkt en als ik het nog eens bekijk valt het me vocaal enigszins mee.

 26. Hein schreef:

  Ja hoor….heerlijk

 27. Jan Greeve schreef:

  Leuk hoor, hier kan ik wel wat mee.

 28. Kees schreef:

  In ieder geval het beste van wat gisteravond gekozen is, met als absoluut dieptepunt die gillende kalkoen uit Kroatie, maar dit nummer is ok ik zie het wel makkelijk naar de finale gaan, heeft wel een hoog Avicii gehalte.

 29. RobbieR schreef:

  Het is niet slecht, maar zo vaak al gehoord.
  Hopelijk neemt hij nog een paar zanglessen.

 30. RobbieR schreef:

  Ik vond Kadiah het beste liedje hebben, prachtige tekst en arrangement.
  Jammer dat zij het onzuiver zong.

 31. RobbieR schreef:

  Pretty liars was toch een stuk beter?

 32. MarkusRotterdam schreef:

  Niet onaardig. Ben benieuwd naar de Eurovisie presentatie.

 33. dick schreef:

  Geen slechte zanger. De song vind ik niet echt bijzonder.

 34. robbert - rotterdam schreef:

  Sinds deze editie mogen stemmen in Estland ook op band. Wat goed te horen was, was dat stukken die in de semi slecht waren (de schreeuwstukjes) goed gecompenseerd waren door een volle band. Slim producerswerk. Maar met die stemmen in de mix en dubben van eigen stem zijn oneffenheden natuurlijk makkelijker weg te werken. Ben toch benieuwd hoe het met het livekoor in Tel Aviv gaat klinken. Overigens zie ik de druk van (vooral scandinavische) platenmaatschappijen de komende jaren nog wel groter worden om die van tevoren opgenomen stemmen toe te staan. Het belang van platenmaatschappijen is dat ze investeringen terugverdienen, dus dat alles perfect en risicovermijdend is. De charme dat ter plekke live muziek gemaakt wordt met stem zal ze een worzt wezen.

  • riccardo schreef:

   Als kijker heb ik het liefst dat de boel in balans is. Dat wil zeker niet zeggen dat ik geen waardering voor puur en oprecht zou hebben. Een in geluid op band ‘gedigitaliseerde’ act met visuele toeters en bellen is misschien beter af met vocale producer trucjes, niet alleen in het belang van de artiest.

   • robbert-rotterdam schreef:

    O, dat heb ik precies omgekeerd. Ik wil mensen horen musiceren, daarvoor zijn ze naar de plaats van handeling gekomen en oneffenheden horen bij het live proces. Anders zet ik wel een cd’tje op of ga ik streamen. Ik vind ook dat het live prestaties kan maskeren omdat er op die band ook iemand kan staan die gewoon dezelfde lijntjes met de lead meezingt en dan zou de lead gewoon stukjes kunnen meebewegen met zijn mond zonder geluid te produceren. Die fakemoves liever niet voor mij. Muziek op band is al meer dan genoeg.

 35. Werner schreef:

  Beetje douwe bob

 36. riccardo schreef:

  @robbert, volgens mij gaat het er hier in deze show vooral om dat mensen thuis geëntertaind willen worden. Dat gaat niet alleen over heel integer bezig willen zijn. Soms kan de techniek dingen een beetje mooier of beter maken. Het is, ook, showbizz en klatergoud.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Ik zeg ook niet dat iedereen dat moet vinden, ik zeg dat ik dat vind en waar mijn voorkeur naar uitgaat. We kunnen ook alles laten playbacken, inclusief de leadzinger. Dan zijn we gegarandeerd risicovrij en dan brengen we topkwaliteit studio-kwaliteit de huiskamer in en klopt de mix altijd! Fijn! Dan hoeven ze zich alleen te bekommeren om de choreografie zonder angst dat de artiest buiten adem raakt. Er is altijd nog meer perfectie en veiligheid te creëren, maar de vraag is waar je de grens legt en hoeveel ruimte je de artiest en diens platenmaatschappij geeft om niet op de bek te gaan. En mijn keus is dat de artiest en aanhang zich mogen bewijzen.

   • riccardo schreef:

    ‘…. zal ze een worst wezen’, je geeft aan dat je dat jammer vindt. Dat is natuurlijk helemaal prima alleen gaf ik op mijn beurt weer aan waarom dat eventueel niet altijd zo erg zou hoeven te zijn, naar mijn mening.

  • robbert - rotterdam schreef:

   Dat is trouwens ook de vraag of ‘mensen alleen geëntertaind willen worden’ en de rest ze niets kan schelen. Ik denk dat je hier niet kunt generaliseren. Als je ziet hoe jong en oud zich vermaken bij juist live popconcerten, weet ik het net nog niet.

   • riccardo schreef:

    Klopt, maar als ze hetzelfde concert op televisie zien worden andere dingen belangrijk.