Wit-Russisch finaleveld bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Will Geerts schreef:

  KeySi is mijn grote favoriet. Vond hem vroeger wel beter met zijn Sunshine Band maar dit moet hij gewoon winnen.

  • Joss schreef:

   Dat waren nog ‘ns tijdens … KC and the sunshine band ….. Get down tonight …. that’s the way I like it … I’m your boogie men enz. !!!! Zoveel jaar later is Casey Finch bijna 68 geworden ! Zulke talenten vinden we tegenwoordig helaas niet meer op het ESC podium !!!!
   Oh ja …… leuke grap !!!!

   • Will Geerts schreef:

    Helaas niet, maar dit jaar krijgen we misschien Madonna ! Als madam wil komen, zou ze 2 nummers brengen. Vraag me af dewelke… Like A Virgin waarschijnlijk gezien het publiek in de zaal en misschien ook Vogue waarbij ze de namen uit de Golden Age Of Hollywood-sterren vervangt door Songfestivalcorifeëen.

 2. GerardMartin schreef:

  Ach ja K.C. and the Sunshine band….geweldig daar kunnen velen songfestivaleendagsvliegen niet aan tippen.

 3. Wim48 schreef:

  Persoonlijk vind ik dat Wit-Rusland al een paar keer van een hoge notering is bestolen.

  • Leendert Jan schreef:

   Ik heb Wit-Rusland maar één keer leuk gevonden, in 2017. Superleuk zelfs, Naviband had van mij hoger mogen eindigen. Maar verder vind ik de meeste inzendingen uit dit land waardeloos. Solayoh en Butterflies bijvoorbeeld hadden van mij de finale niet hoeven halen.