Bekijk de live opvoering van ‘Arcade’ uit DWDD

Dit vind je misschien ook leuk...

83 reacties

 1. Maarten schreef:

  Ik heb even alle nummers beluisterd van de halve finales die bekend zijn. Daarbij vind ik duidelijk dat semi 2 veel sterker is dan de semi 1. In semi 1 zitten nog best wel wat nummers die het voor mij niet zijn. Voor semi 2 kan ik bijna geen nummer noemen die ik echt niet om aan te horen vind.

  Het is maar goed dat Nederland dit jaar zo’n sterk nummer heeft. Met de nummers van afgelopen 4 jaar hadden we het in deze semi misschien de finale wel niet gehaald.

  Het wordt vechten wat de 10 finalisten zullen worden uit semi 2.

 2. RobFinland schreef:

  Verschil bookmakers 3 %…………….Nederland bijna nummer 1………..

 3. Nordman schreef:

  Jongens, rustig maar. Ook al staat NL op 1 bij de bookies (ja, oprecht heel mooi!) het is nog geen garantie dat je dan wint. De Russen zijn meesters op het gebied van visuals. Ons lied is niet makkelijk te stagen. Op het podium in mei moet het gebeuren. Laten we dat wel ons in achterhoofd houden.

 4. 020Nick schreef:

  Bovendien bestaat er ook zoiets als “te vroeg pieken” Italië 2017..looking at you bro

 5. Jve schreef:

  Nummer van Rusland nog steeds niet online?! Uit de snippet maak ik op dat het een powerballad is met veel uithalen etc. Laat Rusland maar flink over de top gaan met visuals enz,des te groter het verschil met het ingetogen,pure “Arcade” ;) Wat is het sowiezo leuk dat Nederland dit jaar ECHT vanaf het begin hoog wordt ingeschat en zulke positieve reacties krijgt!! Daar gaat mijn Eurovisie-hartje wel van kloppen!

 6. Frits schreef:

  Yep, ik vind ook dat we niet TE Euforisch moeten worden, er kan nog van alles gebeuren, het ziet er inderdaad naar uit dat NL naar nummer 1 stijgt bij de bookmakers en daar mogen we natuurlijk best van genieten, maar Duncan en zijn team moeten het nog wel waar gaan maken in Tel-Aviv…

 7. Jim schreef:

  ik vind het live wel ietsje tegenvallen om eerlijk te zijn. Toch success nederland

 8. ed gentenaar schreef:

  NEDERLAND staat al op 19 % EN RUSLAND 12%

 9. Peter aus Bonn schreef:

  Bei uns in Deutschland , auf den ESC Blogs, stehen die Niederlande ganz weit oben. 2019 wird spannend. Und dann geht es nach Amsterdam ? !!!