Dit is de Oostenrijkse bijdrage ‘Limits’

You may also like...

30 reacties

 1. JandeTaalregelman schreef:

  België, Nederland, Zwitserland en Oostenrijk vissen in dezelfde vijver.

 2. SW schreef:

  Goede inzending en lijkt inderdaad op Nederland, maar vind zelf Arcade beter dan Limits.

 3. Bart schreef:

  Op één of andere manier lijken de kneusjes van de voorbije jaren de ‘cool kids’ van de klas te worden! Oostenrijk, Portugal, Nederland en België komen steeds vaker met modern eigenzinnige nummers die gewoon boven de rest uitsteken….take that Schlager Scandinavia! Tenzij Sergei morgen nog met een bommetje komt, lijkt me dat 2020 weer in West-Europa plaatsvindt…

 4. Marc schreef:

  Het begint wel mooi maar als ze dan met die stem de hoogte in gaat wordt het vreselijk. Het kabbelt ook maar voort, dus vrees dat Oostenrijk dit jaar niet zo succesvol zal zijn als afgelopen jaren

 5. wiepie schreef:

  haar stem heeft ook een bepaalde Limit bereikt met dit nummer…. saai….

 6. Jeroen-R'dam schreef:

  Niet onaardig

 7. paysbart schreef:

  Mooie inzending. Zusje van Duncan. Helaas in dezelfde semi maar ik vind Nederland mooier.

  • HJ schreef:

   Oef ja dat is jammer. Dan gaat 1 van de 2 door. Dit is een pittige semi! Nederland door, Oostenrijk dan misschien niet.

 8. Kenny schreef:

  Eentonig liedje. Oostenrijk zou zomaar de finale kunnen missen.

 9. René schreef:

  Ik vind het ok.. op basis van haar vorige singles had ik heel hoge verwachtingen. Dan valt dit toch wel erg tegen. Nu ik verder luister irriteer ik me er eigenlijk een beetje aan. Jammer, gemiste kans

 10. Ria NL schreef:

  Ik vind het een mooi lied dat wel een beetje blijft voortkabbelen. Maar het lied van Nederland steekt er wat mij betreft ver boven uit.

 11. Tippy2 schreef:

  Mooi nummer maar het raakt me niet, dat is bij Duncan wel anders.. krijg nog steed natte oogjes en kippenvel als ik het hoor..

 12. RobbieR schreef:

  Ik had meer verwacht, ik vind haar stem niet mooi. Blijft wat verder kabbelen, verschil met Nederland is dat Duncan wel die climax in zijn liedje heeft.

 13. Nordman schreef:

  Ik had iets heel anders verwacht, maar dit vind ik een mooie bijdrage. Schiet mijn top 10 in. Mag van mij naar de finale.

 14. GerardMartin schreef:

  Doet me niks dit meiske wat een stemmetje op zet met een oersaai liedje.

 15. Andre en Fitz schreef:

  geen fijne uitstraling

 16. Leendert Jan schreef:

  Hoewel het niet alle belofte inlost na het spannende begin, vind ik dit toch een heel acceptabele inzending van Oostenrijk. Het zit inderdaad een beetje in dezelfde hoek als Nederland, al weet ik dan wel wie ik de betere vind. Ik ben in jaren niet zó blij geweest met “onze” inzending!

 17. Joss schreef:

  Het resultaat van vorig jaar voor haar land evenaren of zelfs verbeteren zit er zeker niet in !
  Door een sterke tweede semi is de finale een groot vraagteken !!!

 18. Br@m schreef:

  Geen onaardige bijdrage uit Oostenrijk; qua stijl heeft het overeenkomsten met de Nederlandse inzending maar die is in z’n totaliteit veel boeiender.

 19. Peter schreef:

  Inzending van vorig jaar was stukken beter

 20. Lola 4 ever schreef:

  MOOI lied…

 21. Alviarin schreef:

  Bloedmooi. Vandaag zijn er echt wel mooie inzendingen gedropt. Het gaat toch nog een feestje worden. Spijtig dat Oekraïne heeft afgehaakt. Op de slettenbakact na, was dat ook wel een goeie song. Maar ‘t ging over Oostenrijk, vroeger een land met hooguit middelmatige inzendingen, heeft het mij aangenaam verrast met super inzendingen sinds 2014. Ja, zelfs The Makemakes waren te pruimen.

 22. dick schreef:

  Best aardige bijdrage waarvan ik mij alleen af vraag of dit live overeind blijft…. geen winnaar.

 23. edmol schreef:

  De stem vind ik niet mooi, het lied wel… zal wel finale halen maar geen top gok ik