Dit is de inzending van Israël: ‘Home’

You may also like...

36 reacties

 1. Br@m schreef:

  Ik vind dit een hele mooie bijdrage van Israël; vele keren beter dan Toy van vorig jaar.

 2. Ria NL schreef:

  Mooi liedje van Israel, al moet ik wel wennen aan het stemgeluid van Kobi. Het lijkt me geen winnaar. De overwinning heb ik voor iemand anders in gedachten….

 3. Frits schreef:

  Zzzzzzzzzzz, Gaaaaaaaaappppppp, Next!

 4. Matje schreef:

  Mooie stem , had zo iets op de klassieke lijst geschreven lied wel verwacht van Israël. Gaat geen potten breken in TLV.

 5. ALL Wei schreef:

  Vreselijk, als dit uit Kroatie of montenegro zou komen dan slacht iedereen dit af!! nee geen qualification dit jaar!! Owe wacht…………………….hehehehe

 6. Norman schreef:

  Dit wordt het jaar van de huilerige mannen. Ik houd niet van emotionele songs, die niet in de moedertaal worden gezongen. Het klinkt meestal gemaakt, helaas vind ik dat ook van de Nederlandse bijdrage. In het Nederlands gezongen, zou ik het waarschijnlijk prachtig vinden. Hera Björks “Eitt andartak” vond ik ontroerend, de Engelse versie viel me enorm tegen. Misschien is de tekst van b.v. Hongarije ook banaal, geen idee, maar het geeft een beter gevoel.

 7. Paysbart schreef:

  Is er geen competitie voor “beste nieuwe musical song”? Daar zou dit meer passen. Ik heb er niet veel mee.

 8. Tijnemans schreef:

  Het begint zo mooi maar na 30 seconden ben ik er al klaar mee, leuk plaspauzeliedje 😃

 9. Wiepie schreef:

  Mooi gezongen… goede stem… wel een beetje voor de hand liggende tekst maar dat mag de pret niet drukken.

 10. Bert schreef:

  Gelukkig is ie al zo goed als “home” als ie de semifinale mogelijk zelfs niet overleeft!

 11. HJ schreef:

  Duidelijk dat Israël niet nog een keer wil winnen. Doeiii. Zero points.

 12. Esmee schreef:

  Wel mooi gezongen, maar het verhaaltje vind ik boring. Niet de nieuwe nr 1.

 13. Joss schreef:

  Toch wel veel mooier dan de mislukte eierenlegster van vorig jaar !
  Goed gezongen en mooie stem !!!
  Gratis ticket voor de finale !!!

 14. Gerard Martin schreef:

  Deze mijnheer mag van mij in de kibboets gaan werken en daar dan optreden voor z’n collega’s. Meer vind ik het niet waard.

 15. Alviarin schreef:

  Dit is zoooo fout! Now I’m done, I’m coming, Now I’m done I’m coming….kan je op verschillende manieren interpreteren. Op een serieuzer niveau, het lied gaat dus eigenlijk over een lijdensweg, beseffen dat je meetelt en dat je naar je thuis gaat. In positieve zin zou je dat het verhaal van Mozes en de Israëlieten kunnen beschouwen. Wel een beetje sneu dat dit verhaal niet opgaat voor de Palestijnen. Soit, geen concurrentie voor een topplaats. Een trend: tenzij je Zweden bent, hoef je je dus als organiserend land niet in te spannen om het jaar erna te willen winnen.

 16. Remco schreef:

  Mooi liedje, maar geen winnaar. Veel zangeres dit jaar met meer of minder gevoelige liedjes. Ik zou het liever in het Ivrit horen omdat dit ook beter zijn stemgeluid past. Niet slecht (volgens mij hebben een aantal hier hun mening gebaseerd op de eerder verschenen fake versies, die soms best grappig zijn). Wel in mijn persoonlijke top 10. Maar daar staat Nederland nog op 1, Rusland 2 en Albanië 3

 17. Nordman schreef:

  Ik vind dit best goed. Dit kan live voor een kippenvelmoment zorgen.

 18. Andre en Fitz schreef:

  als het hard aan stond zou ik met 1 knal het hele apparaat uitschakelen, hysterisch

 19. robbert - rotterdam schreef:

  Verschrikkelijk. Aanstellerige manier van zingen, veel te pathetisch. Hierdoor ben ik al zo afgeleid dat ik nauwelijks aan het liedje toekom. Dit komt in aanmerking voor mijn laatste plaats.

 20. Leendert Jan schreef:

  Ik hou helemaal niet van dit galmende gezang. En dan zo’n overdreven gedragen clichéballad…. gaap. Nee, Israël hoeft niet bang te zijn dat ze nog een keer winnen lijkt mij. Maar goed, ik herinner me nog dat ik die top-10 klassering voor Michal Szpak ook totaal niet zag aankomen.

 21. Leendert Jan schreef:

  Ik hou helemaal niet van deze galmende manier van zingen. En dan zo’n overdreven gedragen cliché ballad. Israël hoeft wat mij betreft niet bang te zijn voor een tweede overwinning op rij.

 22. RobbieR schreef:

  Zo’n geforceerde stem en wat een gedateerd lied.

 23. Jarno schreef:

  We hoeven in ieder geval niet bang te zijn dat we weer zo’n hele soap krijgen rond de organisatie want Israël schakelt zichzelf volledig uit met deze oubollige meuk.

 24. ed gentenaar schreef:

  net of je in de kerk zit zo erg net als portugal vorig jaar onderaan de lijst

 25. riccardo Bangkok schreef:

  Het begint even mooi, maar dan zooo pathetisch. Ik hou er echt niet van maar misschien wat punten uit een verre hoek van Oost Europa.

 26. Dick schreef:

  Slaat de plank mis wat mij betreft. Goed bedoelde ballade die nergens echt goed wordt.

 27. robbert-rotterdam schreef:

  Als song vind ik dit helemaal niet zo slecht. Maar de kwaaie pier zit ‘m in de manier waarop Kobi met het lied omgaat. Hij blaast zichzelf bijna op, als ware hij een soort Dries Roelvink of oude-muzikant-Ben-Cramer, compleet met wolven-gesnik. Zou hij de boel klein houden en op een natuurlijke manier voor het voetlicht brengen, dan was het al een stuk beter en geloofwaardiger.. Ik zou Duncan wel eens dit liedje willen horen vertolken, klein, fragiel en vooral genuanceerdl. Misschien dat het dan wél raakt.